COOL-FIT 4.0: I front med overlegen teknologi

Raskere installasjon, sikrere og mer effektiv produksjon, langsiktige fordeler: Med COOL-FIT 4.0 vinner du på alle måter. Det pre-isolerte rørsystemet av plast har en klar fordel i forhold til konvensjonelle rør-systemer laget av metall. Vinnerstrategien? Et revolusjonerende design, moderne materialer og en innovativ sammenføyningsteknologi som setter nye rekorder. Oppdag fordelene som gjør ditt selskap til vinneren.

Industriell og kommersiell kjøling innebærer mye mer enn bare regulerte temperaturer. Fokuset er på produksjon og prosessikkerhet samt konservering av lagret mat. COOL-FIT 4.0 er den perfekte løsningen for mat- og drikkevare produsenter.

COOL-FIT 4.0 er det pre-isolerte rørsystemet for sekundær kjøling med saltlake, glykol, etanol og kjølt vann. Det er ideelt for temperaturer mellom -50 og +60°C. COOL-FIT 4.0 er en avansert teknologi som er fordelaktig for frukt- og grønnsaksforedlere, slakterier, bryggerier og supermarkeder spesielt. COOL-FIT 4.0 hjelper deg å jobbe med maksimal effektivitet uten forstyrrelse, samtidig som du reduserer vedlikeholds- og driftskostnadene.

De viktigste COOL-FIT 4.0 fordelene:

  • 100 % vedlikeholdsfri
  • 100 % pålitelig
  • 65 % mindre vekt
  • 50 % raskere installasjon
  • 30 % høyere energieffektivitet

Avtal en personlige demo idag

COOL-FIT 4.0 er et teknologisk ledende system som gir deg og dine kunder mange fordeler. Vi inviterer deg til å lære mer av våre eksperter: Planlegg en avtale for en førstehånds demonstrasjon og konsultasjon.

 
 
 
*
*

Ledende teknologi for en enkel installasjon og lang levetid

COOL-FIT 4.0 er et resultat av mange års utvikling av våre ingeniører med det formål å gjøre systemet enda enklere og raskere å installere, men samtidig forbli så trygt, pålitelig og holdbart som du forventer fra alle GF-rørsystem løsninger. Mange avgjørende detaljer bidrar til dette.

COOL-FIT 4.0

100 % Vedlikeholdsfri

Medierøret, isolasjonen og kappen er laget av plast og forblir derfor korrosjons- og vedlikeholdsfrie gjennom hele systemets levetid. Dette reduserer dyre driftstider og senker vedlikeholdskostnader og personellbehov.

100 % Pålitelig

Den spesielt glatte innvendige overflaten på medierøret, typisk for plastsystemer, hindrer avleiringer. Resultatet: ingen trykktap gjennom hele levetiden. COOL-FIT forblir like effektiv som på den første driftsdagen.

65 % Lavere vekt

COOL-FIT er betydelig lettere enn tradisjonelle metallrørsystemer og stiller derfor lavere strukturelle krav til bygninger og bærende konstruksjoner. Bruken av tunge transportmidler på byggeplassen kan reduseres.

50 % Raskere installasjon

Et fabrikk ferdig pre-isolert rørsystem eliminerer behovet for tradisjonell isolasjon etter installasjon, noe som ofte krever et annet team. Du mottar ferdige og permanent pre-isolerte rørdeler, klare til umiddelbar installasjon.

30 % Høyere energieffektivitet

Kombinasjonen av den lave termiske ledningsevnen til plast og den svært effektive skumisolasjonen øker systemets energieffektivitet. Dette hjelper deg med å spare energikostnader og gjør arbeidet ditt mer miljøvennlig.

Tilkoblet i løpet av få minutter

COOL-FIT 4.0 muliggjør den enkleste, sikreste og raskeste mulige installasjonen - ingen unødvendige eller kompliserte oppgaver. Systemet kan installeres pent og enkelt. Elektrosveising forbinder rør, beslag og ventiler permanent på bare noen få minutter.

Utendørs installasjon

COOL-FIT 4.0 kan også installeres utendørs uten problemer. Alle overflater er tette, vær- og UV-bestandige. Tetningsleppen på rørdelene omgir røret og beskytter dermed isolasjonen pålitelig mot vann og is, og sikrer en lang levetid.

Konstant kvalitetskontroll

Takket være de få installasjonstrinnene og bruken av elektrosveising som skjøteteknologi, muliggjør COOL-FIT 4.0 en grad av kontroll som tidligere var umulig. Installasjonsfeil er stort sett ekskludert fra begynnelsen, noe som sikrer et system av høyest mulig kvalitet.

Rent og Elegant system

Installering av COOL-FIT 4.0 er sikkert og rent: ingen smuldrende isolasjonsskum, ingen klebrig isolerende tape eller fyllmateriale, ingen åpen flamme for forsegling av tetningene. Resultatet er også estetisk tiltalende, noe som er viktig for offentlig tilgjengelige områder.

COOL-FIT 4.01. PE100 medierør 2. 40mm Isolasjonsskum 3. Robust kappe 4. Vinkelindikasjon 5. Forseglingsleppe 6. Elektrosveisrørdeler 7. Isolasjonsplugger