Tid for den nye Kuleventilen 546 Pro

Originalen har blitt bedre

I er enn 15 år har Kuleventilen 546 vært den verdensomspennende standarden for industrielle applikasjoner. Den nye generasjonens fremtidssikre modulutforming sørger for at uansett tekniske eller digitale krav er kuleventilen 546 Pro klar til å innlemme disse behovene i dag.

For mer informasjon besøk vår hjemmeside: www.546.gfps.com.

Time for the new Ball Valve 546 Pro
Klar for dine utfordringer
Ball Valves 546

Komponenter av høy kvalitet er avgjørende for prosess-pålitelig og effektiv drift av rørsystemer. Kuleventiler fra GF Piping Systems er derfor alltid den optimale løsningen. Uansett om i kjemisk prosessindustri, mikroelektronikk eller vannbehandling: Med sitt brede brede produktsortiment dekker GF Piping Systems på en pålitelig måte et stort antall applikasjoner. Fra en enkel, manuelt betjent avstengningsventil til en fullautomatisert kulventil - alle løsninger gir ekte merverdi og kompromissløst oppfyller høyeste ytelse og kvalitetsstandarder.

Modulær og variert

Den vel utprøvde originalen forbedret igjen

Kuleventiler fra GF Piping Systems gir deg trygghet uten kompromiss. Spesielle designfunksjoner sikrer høy pålitelighet og levetid. Det er ingen metalldeler i fuktede områder som kan korrodere i bruksperioden. Et brytningspunkt som er integrert i kule-akslingen forhindrer lekkasje i tilfelle slitasje eller overdreven kraft. To tetningsringer integrert i kule-akslingen gir dobbel sikkerhet.

Den vel utprøvde originalen forbedret igjen
Ball Valve 546 Details

Som etterfølger til den vel utprøvde originalen har kuleventilen 546 Pro blitt forbedret på mange måter. Et forsterket sikkerhetsbruddpunkt i kule-akslingen forhindrer lekkasjer på grunn av slitasje eller overdreven kraft. To integrerte tetningsringer i kule-akslingen gir dobbelt sikkerhet. Derfor tilbyr 546 Pro kompromissløs pålitelighet og kan fleksibelt utvides med tilleggsutstyr. Alle tidligere kvalitetsegenskaper av kulventilen har blitt overført til den nye generasjonen.

Produkt funksjoner

1.     Ergonomisk håndtak, låsbar som standard

2.     Hurtigmerking på forespørsel

3.     Integrert verktøy for demontering

4.     Interface for fleksibel automasjon og tilbehør

5.     Forsterket sikkerhetsbrudd punkt i kule-akslingen

6.     Doble tetninger i kule-akslingen

7.     Dynamisk tetning

8.     Glatt kule overflate

9.     Gjenger med sagtenner egnet for plast

10.   Festesystem med integrerte gjengebøssinger

11.   Data-Matrix-kode

 

Produktutvalget vårt

Produktutvalget vårt

Finn riktig produkt for ditt bruk. Det er både raskt og enkelt.

Ta en titt på produktkatalogen vår