Verbreed uw kennis over onze producten en systemen!

Kennis is de sleutel tot succes! Daarom organiseren wij de GRATIS Kennisdagen, zodat u uw kennis van onze producten en systemen verbreed. In januari hebben wij twee nieuwe cursussen! Schrijf u dus snel in want de eerste cursussen zijn al vol.

Georg Fischer Kennisdagen, verbreed GRATIS uw kennis van onze producten en systemen

3 soorten cursussen om uw kennis te verbreden

De Kennisdagen zijn opgedeeld in 3 soorten; algemene cursussen, cursussen verbindingstechnieken en marktsegment gerelateerde cursussen. Alle Kennisdagen starten met een theoretisch gedeelte en we sluiten deze af met een praktische opdracht. Zo kunt u direct uw kennis in de praktijk brengen. Afsluitend ontvangt u van ons een 'bewijs van deelname'.

Eerste cursussen al vol

De cursussen Basiskennis industriële kunststof leidingsystemen en Engineeren en installeren industriële kunststof leidingsystemen zijn al vol, daarom bieden wij een extra mogelijkheid aan op 29 en 30 januari. Ook de cursus Mechanisch verbinden van ondergrondse leidingsystemen is er veel animo, daarom wordt deze cursus zowel op 8 als 10 januari aangeboden. Hieronder ziet u alle data en tijdstippen van onze cursussen.


Data en onderwerpen nog beschikbare kennisdagen

Datum

tijd

onderwerp

15 januari 2020

09.00 - 16.00 uur

Sensoren voor kunststof leidingsystemen

24 januari 2020 09.00 - 13.00 uur Lijmen van industriële kunststof leidingsystemen
29 januari 2020 09.00 - 13.00 uur Basiskennis industriële kunststof leidingsystemen

Meld u aan voor onze GF Kennisdagen!

Wilt u ook meer kennis op doen van kunststof leidingsystemen en hun verbindingstechnieken? Meld u dan vandaag nog aan voor onze Kennisdagen!


Geheel verzorgde cursussen op onze locatie

De Kennisdagen worden jaarlijks gegeven bij Georg Fischer N.V. aan de Lange Veenteweg 19, te Epe. U kunt hieraan kosteloos deelnemen. Op iedere Kennisdag is er ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Geef u dus tijdig op! De Kennisdagen worden u geheel verzorgd aangeboden. Van de deelnemers wordt wel verwacht dat zij een basiskennis hebben van de te behandelen onderwerpen. De begeleiding wordt verzorgd door onze ervaren productspecialisten.

Cursussen op aanvraag

Deze en andere cursussen kunnen ook op aanvraag buiten de geplande data gehouden worden. Daarvoor worden cursuskosten berekend. Voor nadere informatie of overleg betreffende reservering van data kunt u contact met ons opnemen.

Let op: Per Kennisdag kunnen maximaal 12 en minimaal 5 deelnemers deelnemen. Bij het overschrijden van het aantal wordt een alternatieve cursusdatum voorgesteld. De cursussen worden gegeven onder voorbehoud en kunnen worden geannuleerd bij te weinig deelnemers.


Aanmelden voor onze Kennisdagen

Vul onderstaand formulier in en geef aan welke cursussen u graag wilt bijwonen! Uiteraard bent u van harte welkom op alle Kennisdagen. Meerdere keuzes zijn dus mogelijk.

*
*
*
 
*
 
 
 
*
 

Kennisdagen

Maak een keuze uit onderstaande cursussen.

* Verplicht in te vullen.

 
 15 januari 2020 - Sensoren voor kunststof leidingsystemen
 24 januari 2020 - Lijmen van industriële kunststof leidingsystemen
 29 januari 2020 - Basiskennis industriële kunststof leidingsystemen

Uw privacy

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Raadpleeg de disclaimer op onze website.

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com