BIM en Plant Design hebben de toekomst, wij hebben de bibliotheek

BIM en Plant Design Management zijn 3D ontwerpmogelijkheden voor gebouwen, gebouwinstallaties en industriële processen. Bent u architect, engineer, projectleider of (onder)aannemer en werkt u steeds vaker volgens BIM of Plant Design Management? Dan hebben wij nu een uitgebreide BIM en Plant Design bibliotheek met Revit families en Plant Design data voor verschillende 3D ontwerpsoftware beschikbaar. Wij helpen u namelijk graag zo goed mogelijk op weg.


De nieuwste toevoegingen aan onze bibliotheken!

Nieuwe programma's BIM

Nog efficiënter uw leidingsysteem ontwerpen met BIM en Plant Design

Om u in uw ontwerpproces zo goed mogelijk te ondersteunen, hebben wij nu voor verschillende 3D software ontwerpdata beschikbaar die u helpen uw leidingsystemen nog efficiënter te ontwerpen. Voor BIM hebben wij van diverse leidingsystemen Revit families beschikbaar. Voor Plant Design hebben wij voor Intergraph en Aveva data beschikbaar.

Voor welke 3D software is onze BIM en Plant Design bibliotheek geschikt?

Wij hebben twee bibliotheken. Eén voor BIM (gebouwen en installaties) en één gericht op Plant Design (industriële processen). Uit de BIM bibliotheek voor gebouwen en installaties download u Revit families voor het programma Autodesk Revit. De Plant Design bibliotheek voor de industriebouw is gericht op de 3D ontwerpsoftware van Intergraph en Aveva.

Van welke leidingsystemen hebben wij al data beschikbaar?

Onze beide bibliotheken worden voortdurend aangevuld met nieuwe leidingsystemen. In onderstaand overzicht ziet u van welke productprogramma's en voor welke 3D ontwerpsoftware wij nu al data beschikbaar hebben.

Status of Digital Libraries

Wat zijn uw voordelen van onze BIM en Plant Design bibliotheek?

  • Reductie in faalkosten en minder werkzaamheden op de bouwplaats door een betere planning en ontwerp
  • Grotere efficiency, omdat eenvoudig verschillende leidingsysteemontwerpen gemodelleerd en beoordeeld kunnen worden
  • Betere projectresultaten door fouten of tekortkomingen eerder in het traject te identificeren

Download direct de digitale tekeningen voor uw bibliotheek!

Autodesk Revit

voor gebouwen en installaties

Autodesk Revit wordt gezien als dé 3D ontwerpsoftware voor BIM. Dit komt onder andere door verregaande ontwerpmogelijkheden in architectuur, constructie en MEP (voor installaties). In onze BIM bibliotheek vindt u Revit families van verschillende leidingssystemen die gebruikt worden in de woning- en utiliteitsbouw. Deze families kunt u gratis downloaden en gebruiken in Autodesk Revit.

Intergraph en Aveva

voor industriële processen

De Plant Design Management Software (PDMS) en Plant Modeling software verschillen van de 3D BIM software. Deze software is meer gespecialiseerd op het ontwerpen van industriële processen. In onze bibliotheek voor de industriebouw vindt u data van verschillende industriële leidingssystemen voor: Intergraph SmartPlant Isometrics, Intergraph Smart 3D, Aveva Plant PDMS 3D en Aveva Plant E3D.

BIM bibliotheek voor Autodesk Revit

Autrodesk Revit & COOL-FIT 2.0

Plant Design bibliotheek voor Intergraph en Aveva

AVEVA PLANT PDMS 3D & PROGEF Standard (PP)

Georg Fischer Piping Systems Ltd
Ebnatstrasse 111
Postfach
8201 Schaffhausen
Zwitserland

info dot ps #at# georgfischer dot com

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com