Alles wat u nodig hebt om te werken volgens NTA 8828

24-okt-2018 8:00

De NTA 8828 is de nieuwe richtlijn voor PE-elektrolassen, die de verbindingskwaliteit van de verbinding van onze PE-leidingsystemen waarborgt. Maar weet u al wat de NTA 8828 precies inhoudt of waaraan u moet voldoen om te werken volgens deze norm? Wij wel en we helpen u graag op weg door middel van onze NTA-informatiepagina! En bent u nog niet uitgekeken? Dan hebben wij goed nieuws, want in twee video's laten wij u precies zien hoe u volgens de NTA 8828 een PE-elektrolassen uitvoert!

PE-elektrolassen; zo moet het

Er is veel te vragen én te weten over de NTA 8828. Daarom geven wij op onze informatiepagina antwoord op de meest voorkomende vragen over het toepassen van de NTA 8828. Handig natuurlijk om alle informatie over de NTA 8828 op één pagina te kunnen lezen, maar nog prettiger is het om het ook te kunnen zien! Speciaal daarom hebben wij twee video's gemaakt die u precies laten zien hoe een PE-elektrolas moet worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van de NTA 8828. Van begin tot eind nemen wij u stap voor stap mee in het lasproces, zodat u een goed overzicht krijgt van de gehele lasprocedure.

Stap voor stap PE-elektrolassen volgens de NTA 8828

Al uw vragen beantwoord op één pagina

Ook voor het kopen van de NTA 8828-handleiding via de NEN-shop, het downloaden van gerelateerde documentatie en het vinden van alle producten voor PE-elektrolassen bent op deze pagina op het juiste adres. Zo hebt u alles wat u wilt weten over de NTA 8828 op één pagina, wel zo makkelijk! Hebt u nog andere prangende vragen die u beantwoord wilt hebben? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vind alles wat u moet weten over de NTA 8828

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug