Georg Fischer N.V.; uw aanspreekpunt voor kunststof leidingsystemen voor de Nederlandse markt

Georg Fischer N.V. is de Nederlandse vestiging van het wereldwijde GF Piping Systems. Wij leveren o.a. hoogwaardige kunststof leidingsystemen en aanverwante producten voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoop- en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt. Georg Fischer N.V. benadert de markt door vanuit segmenten te denken. Elk marktsegment heeft diverse applicaties en voor elke applicatie bieden wij productprogramma’s. Onze opgebouwde kennis en jarenlange ervaring gebruiken wij om u te voorzien van goed advies en de juiste producten.

Erik Peek Fotografie - Airvideo-01095-2

Compleet productprogramma kunststof leidingsystemen

Om welk materiaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer), wij produceren het voor u. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, spiegellassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen), wij hebben het voor u beschikbaar. Om welk product het ook gaat (buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines of gereedschappen), wij leveren het u. Meer dan 40.000 verschillende soorten producten uit één hand!


Wie zijn wij?

Wij stellen ons voor

Georg Fischer Epe Nederland, leverancier van kunststof leidingsystemen

Van PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper tot aan gietijzer, zijn wij uw aaspreekpunt voor de Nederlandse markt.

Waar vindt u ons?

24/7 bereikbaar

Georg Fischer Epe Nederland, leverancier van kunststof leidingsystemen

Dagelijks geopend voor al uw vragen en 24/7 telefonisch bereikbaar in geval van calamiteiten. Wij staan altijd voor u klaar.

Wat houdt ons bezig?

Altijd op de hoogte

Georg Fischer Epe Nederland, leverancier van kunststof leidingsystemen

Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen en noviteiten op het gebied van onze kunststof leidingsystemen.

Wat bieden wij nog meer?

Een meerwaarde

Georg Fischer Epe Nederland, leverancier van kunststof leidingsystemen

Naast complete kunststof leidingsystemen, bieden wij ook een meerwaarde in kennis en commitment.


Leidingsystemen op de Nederlandse markt

Als GF Nederland zijn wij verantwoordelijk voor de verkoop van deze leidingsystemen op de Nederlandse markt. Wij doen dit door te denken vanuit applicaties. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis zijn wij in staat om de “taal van onze klanten” te spreken. Wij begrijpen de problemen waar onze klanten mee worstelen. Hierdoor kunnen wij voor elke applicatie en voor elk probleem de juiste oplossing bieden.

Meer dan een leverancier van leidingsystemen

Wij zijn echter meer dan alleen een leverancier. Wij bieden u niet alleen producten voor leidingsystemen voor industriële toepassingen, woning- en utiliteitsbouw en water- en gasdistributie. Wij doen nog veel meer. Denk aan technisch advies, trainingen en opleidingen, prefab mogelijkheden en nog vele andere onderscheidende services. Dat is onze meerwaarde!


Kwaliteit en MVO hebben wij hoog in het vaandel staan

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com