Kwaliteit speelt een belangrijke rol binnen GF Piping Systems

Kwaliteit geeft een veilig gevoel en dat is de basis voor vertrouwen. Kwaliteit speelt om die reden een belangrijke rol in alle facetten binnen ons bedrijf. Van productontwikkelingen tot aan het uiteindelijke gebruik van onze leidingsystemen en producten.

Kwaliteit speelt een belangrijke rol binnen GF Piping Systems

Gecertificeerde leidingsystemen voor veilig gebruik

Wij hebben als bedrijf belang dat onze leidingsystemen en producten betrouwbaar zijn en veilig gebruikt kunnen worden. Daarom heeft GF Piping Systems zijn leidingsystemen en producten laten goedkeuren voor diverse toepassingsgebieden. Of het nu gaat om industriele leidingsystemen, leidingsystemen voor de scheepsbouw en offshore, systemen voor de woning- en utiliteitsbouw of water- en gassystemen. Onze producten zijn 100% getest en goedgekeurd.

Gecertificeerde bedrijfsprocessen waarborgen kwaliteit

Gecertificeerde bedrijfsprocessen kunnen kwaliteitsnormen en -doelstellingen waarborgen. Daarom zijn wereldwijd onze productiebedrijven en de meeste verkoopbedrijven ISO 9001 gecertificeerd. Ons centraal testlaboratorium (Central Test Lab) op het hoofdkantoor in Schaffhausen, Zwitserland is bovendien geaccrediteerd volgens ISO / IEC 17025. 

GF Piping Systems streeft naar een constante kwaliteit

GF Piping Systems streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit op bedrijfsniveau, procesniveau, maar ook op productniveau. Dankzij ons universele kwaliteitsbeheersysteem, een goede samenwerking met alle GF vestigingen, partners, leveranciers en onze afnemers wereldwijd kunt u over de hele wereld profiteren van een constante kwaliteit.

Deskundige ondersteuning en gekwalificeerde mensen

U kunt rekenen op onze experts. Zij zorgen ervoor dat de leidingcomponenten en -systemen ontwikkeld en gefabriceerd worden in overeenstemming met alle relevante normen en specificaties. Daarnaast biedt GF Piping Systems u een toegevoegde waarde in de vorm van deskundige ondersteuning van gekwalificeerde medewerkers.

Contact

Georg Fischer Piping Systems (Switzerland) Ltd.
GF International

Amsler-Laffon-Strasse 9
8201 Schaffhausen
Zwitserland

info dot export #at# georgfischer dot com