Koulutustilaisuudet ja seminaarit

Tiedon jakamista ja kokemusten vaihtoa: Varmistamme, että asiakkaamme ja kumppanimme kykenevät käyttämään kaikkia tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen mahdollisuuksia ja tarvittaessa hakemaan niiden rajoja. Koulutustilaisuuksia koordinoivat paikalliset myyntiyhtiöt.

Käytännön koulutus

GF Piping Systems tarjoaa korkeaa tuoteturvallisuutta järjestämällä asiakkailleen ammattitaitoista opetusta. Kurssit on selkeästi määriteltyjä ja rakenteeltaan suunniteltu eri tason käytännön kokemuksen ja sovellusvaatimukset omaaville osallistujille.

Opetus paikan päällä

Meidän asiantuntijamme ovat seuranasi missä tahansa oletkin ja he voivat antaa käytännöllistä koulutusta eri hitsaus- ja liitosmenetelmistä työkohteessa. Opetuksen kesto ja koulutusohjelman laajuus riippuvat kyseisestä rakennusprojektista ja sen yhteydessä asennettavasta järjestelmästä.

Harjoitusluokat

Mikään ei voi korvata käytännön kokemusta. Kokemus on yksi ratkaisevimmista tekijöistä asennuksen onnistumisessa. Siksi emme vain toimita oppaita ja ohjeita, vaan autamme teitä oppimaan mitkä asiat ovat tärkeitä tuotteidemme käsittelyssä ja kuinka järjestelmiämme käytetään oikein ja turvallisesti. Tarjoamme asiakkaillemme nykyaikaisen sovelluskohtaisen koulutusympäristön, jossa on huomioitu kaikki koulutuksen sisältöön ja rakenteeseen liittyvät erityisvaatimukset. Laajat ja hyvin varustetut harjoitusluokat (joissa on käytettävissä laaja valikoima laadukasta laitteistoa) antavat mahdollisuuden saada kokemusta ja luottamusta tuotteidemme kanssa työskentelystä sovelluskohteesta riippumatta. Koulutustilaisuuksien ja seminaarien aikana asiantuntijamme ovat seuranasi neuvomassa.

Yhteystietosi

Georg Fischer AB
Äyritie 12 a
FIN-01510 Vantaa
Suomi

info dot fi dot ps #at# georgfischer dot com

Verkossa

Verkossa
Hanki tietoja käyttökohdepainotteisista tuotevideoistamme, asennusvideoista ja muista
Käy YouTube-kanavallamme