COOL-FIT 4.0: Teknisesti paras ratkaisu voittaa

Nopeampi asennus, turvallisempi ja tehokkaampi käyttö, paljon pitkän aikavälin etuja: Valitsemalla COOL-FIT 4.0 voitat kaikin tavoin. Tämä täysin muovirakenteinen esieristetty putkistojärjestelmä tarjoaa selkeitä etuja perinteisiin metalliputkistoihin verrattuna. Mikä on lopulta se voittava strategia? Vallankumouksellinen rakenne, nykyaikaiset materiaalit sekä innovatiivinen liitäntämenetelmä, joka lyö uusia ennätyksiä. Tunnista edut, jotka tekevät yrityksestäsi voittajan.

Teollisuuden ja kaupan alan jäähdytykseen liittyy hyvin paljon muuta kuin pelkästään säänneltyjä lämpötiloja. Painopiste kohdistuu tuotannon ja prosessien turvallisuuteen sekä varastoitavien ruoka-aineiden tuoreuden säilyttämiseen. COOL-FIT 4.0 on täydellinen ratkaisu kaikille ruoka-aineiden ja juomien valmistajille sekä jatkojalostajille.

COOL-FIT 4.0 on esieristetty putkistojärjestelmä, joka on tarkoitettu sellaisiin sekundaarisiin jäähdytysjärjestelmiin, joissa jäähdytysaineena käytetään suolaliuosta, glykolia, etanolia tai jäähdytettyä vettä. Se on ihanteellinen valinta järjestelmiin, joissa lämpötilat ovat – 50°C - 60°C. COOL-FIT 4.0-järjestelmä edustaa huipputeknologiaa, josta on erityisen suurta hyötyä hedelmien ja vihannesten jalostuksessa, teurastamoissa, panimoissa sekä suurissa valintamyymälöissä. COOL-FIT 4.0-järjestelmä auttaa sinua työskentelemään mahdollisimman tehokkaasti ilman häiriöitä tai käyttökatkoksia - lisäksi se vähentää kunnossapito- ja käyttökustannuksiasi.

The main benefits of COOL-FIT 4.0:

  • 100 % huoltovapaa
  • 100 % luotettava
  • 65 % alhaisempi omapaino
  • 50 % nopeampi asennus
  • 30 % parempi energiatehokkuus

Pyydä henkilökohtainen esittely jo tänään

COOL-FIT 4.0 on teknisesti ylivertainen järjestelmä, joka tuo monia etuja sinulle ja asiakkaillesi. Kutsumme nyt sinut tutustumaan lähemmin tähän järjestelmään yhdessä asiantuntijamme kanssa: Sovi tapaamisesta esittelyä sekä henkilökohtaista konsultointia varten.

 
 
 
*
*

Johtavaa teknologiaa, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja varmistaa pitkän käyttöiän

COOL-FIT 4.0-järjestelmä on vuosien kehitystyön tulos. Tuotekehitysosastomme tavoitteena on ollut luoda putkistojärjestelmä, joka on entistä helpompi ja nopeampi asentaa, mutta on kuitenkin samalla yhtä turvallinen, luotettava ja kestävä kuin muutkin GF Piping Systemsin järjestelmäratkaisut. Lopputulokseen sisältyy monta tärkeää yksityiskohtaa.

COOL-FIT 4.0

100 % huoltovapaa

Sisäputket, eristeet ja ulkokuoret ovat muovimateriaaleista valmistetut, joten ne säilyvät ruostumattomina ja huoltovapaina putkistojärjestelmän koko käyttöiän ajan. Tämä merkitsee vähemmän kalliita tuotantoseisokkeja, alhaisempia kunnossapitokustannuksia ja kevyempiä henkilöstövaatimuksia.

100 % luotettava

Sisäputkien pinnat ovat (muoviputkistoille tyypillisesti) erityisen sileitä, joten ne ehkäisevät kerrostumien muodostumista. Tämän seurauksena painehäviöitä ei ole putkiston koko elinkaaren aikana lainkaan. COOL-FIT-putkistojärjestelmä säilyy aina yhtä tehokkaana.

65 % alhaisempi paino

COOL-FIT-putkisto on merkittävästi kevyempi kuin perinteinen metalliputkisto, mikä keventää rakennuksiin ja tukirakenteisiin kohdistuvia vaatimuksia. Raskaiden kuljetus- ja nostovälineiden käyttöä voidaan näin vähentää rakennustyömaalla.

50 % nopeampi asennus

Jo tehtaalla suoritettu putkien esieristys eliminoi tarpeen asentaa putkiin perinteiset eristeet putkiston asennuksen jälkeen (mihin usein tarvitaan toinen asennusryhmä). Sinulle toimitetaan viimeisteltyjä ja valmiiksi esieristettyjä putkistokomponentteja, jotka ovat heti valmiita paikoilleen asennettaviksi.

30 % parempi energiatehokkuus

Muovimateriaalien alhainen lämmönjohtavuus ja putkistossa käytetty huipputehokas vaahtoeriste nostavat putkistojärjestelmäsi energiatehokkuuden aivan uudelle tasolle. Näin voit säästää energiakustannuksissa ja toimia entistä ympäristöystävällisemmin.

Valmiita liitoksia muutamassa minuutissa

Yksi COOL-FIT 4.0-järjestelmän merkittävimmistä eduista on yksinkertainen, turvallinen ja nopea asennus - ei lainkaan tarpeettomia tai monimutkaisia työvaiheita. Järjestelmän asentaminen sujuu siististi ja helposti. Putket, liittimet ja venttiilit yhdistetään sähköhitsaamalla toisiinsa - vain muutamassa minuutissa.

Asennus ulkotiloihin

COOL-FIT 4.0-järjestelmän voi ilman minkäänlaisia ongelmia asentaa myös ulos. Putkiston kaikki pinnat ovat täysin tiiviit sekä säänkestävät - ja ne kestävät myös UV-säteilyä. Kaikissa liittimissä on liittimien ja putkien väliset liitokset täydellisesti peittävät tiivistehuulet, jotka tehokkaasti suojaavat eristeitä veden ja jään vaikutukselta. Tämä takaa pitkän käyttöiän koko putkistojärjestelmälle.

Jatkuvaa laadunvalvontaa

Koska asennusvaiheita on niin vähän ja kaikki liitokset toteutetaan sähköhitsaamalla, tarjoaa COOL-FIT 4.0-järjestelmä mahdollisuuden täysin ennennäkemättömään kokonaishallintaan. Asennusvirheiden mahdollisuus on saatu lähes täysin poistettua, joten järjestelmä on aina laadultaan paras mahdollinen.

Puhdas ja tyylikäs järjestelmä

COOL-FIT 4.0-putkiston asennustyö on turvallista ja siistiä: Ei murenevia eristevaahtoja, ei tahmeita eristeteippejä tai täytemateriaaleja eikä avotulen käyttöä tiivistepintoja yhdistettäessä. Lopputulos on myös esteettisesti houkutteleva - mikä on tärkeää tiloissa, joissa voi liikkua ihmisiä esim. asiakasvierailujen yhteydessä.

COOL-FIT 4.01 | Sisäputki PE100 2 | Vaahtoeriste 40 mm 3 | Vankka ulkokuori 4 | Kulmamerkintä 5 | Tiivistehuuli 6 | Sähköhitsausliitin 7 | Eristetulpat