Nyt on uuden palloventtiilin aika: Malli 546 Pro

Se alkuperäinen on nyt entistäkin parempi.

Palloventtiili malli 546 on jo yli 15 vuoden ajan ollut maailmanlaajuinen standardi kaikissa teollisissa sovelluksissa. Uuden venttiilisukupolven täysin modulaarinen  rakenne on valmis täyttämään tulevaisuuden tekniset ja digitaaliset vaatimukset, ovat ne sitten mitä tahansa.

Lisätietoja löydät nettisivuiltamme:  www.546.gfps.com

Nyt on uuden palloventtiilin aika: Malli 546 Pro
Valmis kohtaamaan sinun asettamat haasteet
Ball Valves 546

Korkealaatuiset putkistokomponentit ovat kemianteollisuuden tuotantoprosessien luotettavuuden ja tehokkuuden kannalta olennaisen tärkeitä. GF Piping Systemsin palloventtiilit ovat siksi aina optimaalinen valinta. Kun on kyse kemianteollisuudesta, mikroelektroniikkatuotannosta tai vedenkäsittelystä - GF Piping Systemsin laajasta tuotevalikoimasta löytyy lähes joka tarpeeseen optimaalisesti sopiva ratkaisu. Alkaen yksinkertaisesta käsikäyttöisestä sulkuventtiilistä ja päättyen täydellisesti automatisoituun palloventtiiliin - kaikki vaihtoehdot tarjoavat todellista lisäarvoa ja täyttävät tinkimättömästi korkeimmatkin suorituskyky- ja laatuvaatimukset.

Modulaarinen ja monipuolinen

Tuttu ja tunnustettu alkuperäisventtiili on nyt entistäkin parempi

GF Piping Systemsin palloventtiilit tarjoavat turvallisuutta ilman minkäänlaisia kompromisseja. Venttiilimallin ainutlaatuiset ominaisuudet toimivat hyvän luotettavuuden ja pitkän käyttöiän takeena. Koska venttiilin rakenteessa ei ole lainkaan väliaineen kanssa kosketuksissa olevia metalliosia, siinä ei käytännössä esiinny korroosiota lainkaan. Venttiilikaran rakenteeseen on ventiilirungon läpivientiaukon kohdalle integroitu turvakatkaisukohta mikä varmistaa sen, ettei venttiili ala vuotamaan kulumisen tai liiallisen voimankäytön seurauksena. Kaksi venttiilikaran rakenteeseen integroitua tiivisterengasta takaavat kaksinkertaisen turvallisuuden.

Tuttu ja tunnustettu alkuperäisventtiili on nyt entistäkin parempi
Ball Valve 546 Details

Tutun ja tunnustetun alkuperäisventtiilin seuraaja, palloventtiili malli 546 Pro, on monin tavoin paranneltu painos edeltäjästään. Entistä vahvempi venttiilikaran rakenteeseen integroitu turvakatkaisukohta varmistaa sen, ettei venttiili ala vuotamaan kulumisen tai liiallisen voimankäytön seurauksena. Kaksi venttiilikaran rakenteeseen integroitua tiivisterengasta takaavat kaksinkertaisen turvallisuuden. Venttiili malli 546 Pro tarjoaa tinkimätöntä luotettavuutta ja laajan lisävarustevalikoiman ansiosta sen käyttöaluetta voidaan laajentaa hyvin joustavasti. Kaikki alkuperäisen mallin laatuominaisuudet on siirretty uuteen palloventtiilisukupolveen.

Tuotteen ominaisuudet

 1. Ergonomisesti muotoiltu käyttökahva, jonka vakiovarusteisiin sisältyy lukitus
 2. Lisävarusteena saatavissa selkeä tunnistamista helpottava merkintä
 3. Rakenteeseen integroitu työkalu liitosmuhvin avaamista ja kiinnittämistä varten
 4. Varusteliitäntä joustavaa automatisointia ja lisävarusteita varten
 5. Venttiilikaran rakenteeseen on venttiilirungon läpiviennin kohdalle integroitu turvakatkaisukohta
 6. Kaksinkertaiset venttiilikaran tiivisteet
 7. Dynaaminen laippatiiviste
 8. Sileä pallomainen pinta
 9. Sahahammaskierre, joka soveltuu erityisen hyvin muovimateriaaleille
 10. Kiinnitysjärjestelmä, johon integroidut kierremuhvit sisältyvät
 11. Data-Matrix-koodi

 

Tuotevalikoimamme

Tuotevalikoimamme

Löydä oikea tuote sovellukseesi nopeasti ja helposti.

Tutustu tuoteluetteloomme