Uddannelse og seminarer

Vidensdeling, udveksling af erfaringer: Vi sørger for, at vores kunder og partnere kan gøre brug af de muligheder, vores produkter og ydelser giver, eller om nødvendigt flytte grænser. Uddannelse koordineres af de respektive salgsvirksomheder.

Praktisk træning

GF Piping Systems yder høj produktsikkerhed ved at tilbyde sine kunder professionel uddannelse. Kurserne er klart definerede, strukturerede og designede til deltagernes forskellige niveauer af praktisk erfaring og krav til anvendelse.

Læring på stedet

Vores eksperter er ved din side, uanset hvor du er, og gennemfører praktisk træning i de forskellige svejse- og samlemetoder på stedet. Uddannelsens varighed og programmet afhænger af det faktiske projekt og systemet, der skal installeres.

Øvelokaler

Der er ingen erstatning for den erfaring man opnår ved at udføre installationer. Erfaring er en af de vigtigste faktorer for, at en installation lykkes. Det er derfor, vi ikke kun giver dig manualer og vejledninger for at lære, hvad der er vigtigt ved håndtering af vores produkter, og hvordan vores systemer anvendes korrekt og sikkert. Vi tilbyder vores kunder et moderne og anvendelsesorienteret uddannelsesmiljø, der tager højde for de specifikke krav til uddannelsens indhold og struktur. Store, øvelokaler med et stort udvalg af udstyr i høj kvalitet giver mulighed for at opnå erfaring og sikkerhed i at arbejde med vores produkter og netop din applikation. Under uddannelse og workshops bliver du ledsaget og støttet af vores eksperter.

Kontakt

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com

I luften

GF Piping Systems Youtube

Find oplysninger i vores anvendelsesorienterede produktvideoer, installationsvideoer og meget mere.

Besøg vores YouTube-kanal