BIM- & anlægsdesign

Konstruktions-designværktøjerne, der anvendes af planlæggere, arkitekter, ejere og brugere leveres af Autodesk Revit til BIM (Building Information Modeling = bygningsinformationsmodel) samt af Intergraph, Aveva og AutoCAD Plant 3D til anlægsdesign. GF Piping Systems udvikler permanent biblioteker til alle vores tegninger, som er helt kompatible med softwaren fra disse tre leverandører.


Digitalt BIM-bibliotek

for nem og effektiv designudvikling

I mange år er ingeniørarbejdet blevet udført ved hjælp af digitale design-værktøjer. Revit er blevet standard for 3D-modellering inden for byggesektoren. Indbyrdes kompatibilitet og designfunktioner til arkitektur, bygningsteknik og MEP (mekaniske og elektriske systemer & blikkenslagerarbejde) gør Autodesk Revit til det mest anvendelig værktøj til BIM.

GF Piping Systems produktudvalg til Autodesk Revit udvides kontinuerligt.Fordele
  • Optimerede GF Piping Systems’ Revit-familier kan bruges på forskellige projektstadier, da de ikke er tunge og indeholder tilstrækkeligt mange data
  • Pakkelevering: Indlagt regning for materialet og komplet oversigt over sortimentet og nem kopiering til det specifikke projekt
  • Faktisk byggelængde
  • Indlagt vare- eller produktnummer og beskrivelse
  • 3D-frizone
  • Kan anvendes til engelske og metriske systemer

Digitalt anlægsdesign-bibliotek

for øget produktivitet og forbedret nøjagtighed

Rør- & anlægs-softwaren er uafhængig af den klassiske 3D CAD. Specialiseret software bruges til at skabe anlægsdesign og modeludstyr, strukturer og kommunikation.Fordele
  • Anlægsdesign-ingeniører kan downloade rørkomponenternes CAD-data og bruge dem direkte i deres design. Det sparer tid og arbejde, og designets nøjagtighed og integritet er sikret.
  • EPCer kan se komponenternes specifikationer, planlægge det nødvendige indkøb og udføre installationen. Derved understøttes slanke forsyningskædeaktiviteter, og knaphed og overskud elimineres.
  • Ejere og brugere kan få adgang til nøjagtige specifikationer for komponenterne og bruge dem til effektiv planlægning og udførelse af vedligeholdelsesaktiviteter. Det reducerer supporten ved anlægsafbrydelser sikkert og effektivt og danner grundlag for rentable aktiviteter.
Status of Digital Libraries

Georg Fischer Piping Systems Ltd
Ebnatstrasse 111
Postfach
8201 Schaffhausen
Switzerland

info dot ps #at# georgfischer dot com

Vores CAD-bibliotek

Vores CAD-bibliotek

Mere end 30.000 CAD-tegninger og tekniske data til hjælp for dig i din planlægningsproces.

Brug vores omfattende CAD-database

Se produktkatalog med priser

Vores produktsortiment

Find det rette produkt til dit anvendelsesområde nemt og hurtigt.

Se priser i vores online-katalog