COOL-FIT 4.0: Den bedste teknologi vinder

Hurtigere installation, sikrere og mere effektiv produktion, langsigtede fordele: Med COOL-FIT 4.0 vinder du i enhver henseende. Det præisolerede rørsystem lavet af plast har en klar fordel i forhold til konventionelle systemer fremstillet af metal. Den vindende strategi? Et revolutionerende design, moderne materialer og en innovativ samlingsteknologi, der sætter nye rekorder. Oplev fordelene der gør din virksomhed til vinderen.

Se også vores specielle microsite for COOL-FIT 4.0

gfps-cool-fit-4-0-ice-skater

Industriel og kommerciel køling indebærer meget mere end blot regulerede temperaturer. Fokus ligger på produktion- og proces sikkerhed samt køling af fødevarer. COOL-FIT 4.0 er den perfekte løsning til mad- og drikkevareproducenter.

COOL-FIT 4.0 er det præisolerede rørsystem til sekundær køling med saltvand, glycol, ethanol og koldt vand. Den er ideel til temperaturer fra - 50° C til +60° C. COOL-FIT 4.0 er banebrydende teknologi, der især er fordelagtig for frugt- og grøntsagsforarbejdende virksomheder, slagterier, bryggerier og supermarkeder. COOL-FIT 4.0 hjælper dig med at arbejde med maksimal effektivitet og uden forstyrrelse, samtidig med at du reducerer dine vedligeholdelses- og driftsomkostninger.

De vigtigste fordele ved COOL-FIT 4.0:

  • 100% vedligeholdelsesfri
  • 100% pålidelig
  • 65% mindre vægt
  • 50% hurtigere installation
  • 30% mere energieffektiv

Anmod om din personlige demonstration i dag

COOL-FIT 4.0 er et teknologisk førende system, der giver dig og dine kunder mange fordele. Vi inviterer dig til at lære mere af vores eksperter: Planlæg en aftale for førstehånds-demonstration og møde.

 
 
 
*
*

Ledende teknologi til nem installation og lang levetid

COOL-FIT 4.0 er resultatet af mange års udvikling af vores ingeniører med det formål at gøre systemet endnu nemmere og hurtigere at installere, men samtidig forbliver det så sikkert, pålideligt og holdbart som du forventer af alle GF's løsninger. Mange vigtige detaljer bidrager til dette.

COOL-FIT 4.0

100% vedligeholdelsesfri

Medierør, isolering og kappe er fremstillet af plast og forbliver derfor korrosions- og vedligeholdelsesfri i hele systemets levetid. Dette reducerer dyre nedetider og sænker vedligeholdelsesomkostninger og personalekrav.

100% pålidelig

De specielt glatte indvendige overflader af medierøret, der er typiske for plastrørsystemer, forhindrer aflejringer. Resultatet: Intet tab af tryk over hele levetiden. COOL-FIT forbliver så effektiv som på den første driftsdag.

65% mindre vægt

COOL-FIT er væsentligt lettere end traditionelle metalsystemer og stiller derfor lavere strukturelle krav til bygninger og understøttende strukturer. Brugen af tunge transportmidler kan reduceres på byggepladsen.

50% hurtigere installation

Præisolering fra fabrikken eliminerer behovet for traditionel isolering efter installationen, hvilket ofte kræver et andet team. Du modtager færdige og permanent præisolerede komponenter, klar til øjeblikkelig installation.

30% mere energieffektiv

Kombinationen af plastens lave varmeledningsevne og den højeffektive skumisolering øger systemets energieffektivitet. Dette hjælper dig med at spare energiomkostninger og gør dit arbejde mere miljøvenligt.

Tilsluttet inden for få minutter

COOL-FIT 4.0 giver mulighed for den enkleste, sikreste og hurtigst mulige installation - ingen unødvendige eller komplicerede opgaver. Systemet kan installeres pænt og nemt. Elektrosvejsning forbinder rør, fittings og ventiler permanent inden for få minutter.

Udendørs installation

COOL-FIT 4.0 kan også installeres udendørs uden problemer. Alle overflader er forseglede, vejrbestandige og UV-resistente. Tætningslæben på fittingen omgiver røret og sikrer på den måde pålideligt isoleringen mod vand og is og sikrer et langt serviceliv.

Konstant kvalitetskontrol

Takket være de meget få installationstrin og samling med elektrosvejsning muliggør COOL-FIT 4.0 en grad af kontrol, der tidligere var umulig. Installationsfejl er stort set udelukket fra starten, hvilket sikrer et system af højest mulig kvalitet .

Rent og elegant system

Installering af COOL-FIT 4.0 er sikkert og rent: ingen smuldrende skum-isolering, ingen klæbende isoleringstape eller fyldmateriale, ingen åben flamme til at lukke tætningerne. Resultatet er også æstetisk tiltalende, hvilket er vigtigt for offentligt tilgængelige områder.

COOL-FIT 4.01 | PE100 medie-rør 2 | 40 mm skumisolering 3 | Robust kappe 4 | Vinkel-markering 5 | Tætningslæbe 6 | Elektrosvejsefitting 7 | Isoleringsprop