Produkter og løsninger

I vore kunders øjne er vores produkter vigtige anlægsdele, overvågnings- eller kontrolprocesenheder eller installationer til sikre forsyningssystemer. For os er de en del af vores historie. Hav tillid til vores erfaring og passion. Mere end 60.000 produkter svarer til mere end 200 års forskning, udvikling, trendsættende ideer og et dedikeret team. Nyd godt af innovativ styrke, alsidige produkter og ekspertise. Find ud af fordelene ved vores anvendelsesorienterede, komplette system, der består af rør, fittings, ventiler og tilhørende automatiserings- og samleteknologi.


Et overblik

Kunderne i industrien, forsyningsselskaber og inden for VVS-branchen over hele verden nyder godt af vores markedsviden og innovative løsninger til deres applikationer. Vores portefølje dækker hovedsageligt applikationer inden for vandkredsløbet som f.eks. vand- og gasforsyning, vandbehandling, bygningsteknik, energi, marine, kemiske procesindustri, mikroelektronik og køling af mad og drikkevarer.

Industri

Industri

Systemer til sikker transport af væsker, f.eks. drikkevand, vand til laboratorier og køling, kemikalier, trykluft og gasser.

All systems at a glance

Forsyning

Forsyning

Pålidelige forbindelses- og distributionsledninger, hustilslutninger og materialeuafhængige overgange til gas- og vandforsyning.

Applikationer

VVS

VVS

Komplette systemer til distribution af drikke-, varmt- og koldt vand i beboelseshuse, på hoteller, hospitaler, industribygninger, fritidsfaciliteter og om bord på skibe.

Applikationer

Kontakt

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com

Vellykkede projekter

Vellykkede projekter

GF Piping Systems udvikler og producerer trendsættende produkter og systemer, der anvendes over hele verden.

Til vores referencer