Gør vandbehandling i Kina mere effektiv og bæredygtig med Design Thinking

23-09-2019 15:00

GF er stolte af at kunne annoncere et nyt samarbejde med det berømte Hasso Plattner Institute (HPI) ved University of Potsdam, Tyskland og SUGAR Network, et globalt netværk, der samler studerende, universiteter og virksomheder for at fremme innovation. GF samarbejder med disse designtænkende innovationsspecialister om at udvikle bæredygtige vandbehandlingsløsninger i Kina.

Fra oktober 2019 begynder masterstuderende og undervisningsteam bestående af professorer og ph.d. studerende i Tyskland og Kina, at arbejde direkte med vandbehandlings- og produktløsningseksperter fra GF for at undersøge og udvikle nye tilgange til spildevandsbehandlingsapplikationer specifikt i Kina for at øge effektiviteten og bæredygtigheden yderligere.

Projektet som er finansieret af GF vil løbe over 10 måneder og fokusere på spildevandsrensningsanvendelser til kemisk forarbejdning, mikroelektronik og industriel produktion. Projektet vil tage udgangspunkt i designtankegangsmetoden, en kerne-metodologi for begge organisationer, til at udforske aktuelle og forventede kundebehov med innovative løsninger.

Effektiv, sikker og bæredygtig behandling af industrielt spildevand i stor skala er en stor udfordring for Kina, der er hjemsted for verdens største befolkning og verdens næststørste økonomi. GF har været aktiv i Kina siden 1997 og tilbyder meget effektive vandbehandlingsløsninger, der kan øge kapaciteten med op til 50 procent, med uændret miljøpåvirkning.

"Vores løsninger imødekommer stadigt voksende kapacitetsbehov og stigende krav til vandkvalitet og miljøbeskyttelse", siger Adrian Schwyzer, global Markedssegment Manager for Vandbehandling hos GF. "Forventede strengere regler for spildevandsrensning, ønsker om højere procesautomatisering og procesdataovervågning og -analyse er hovedmotiverne for dette initiativ."

GF, der har været aktiv i Asien siden 1994, er vokset fra sit regionale hovedkvarter i Singapore til en arbejdsstyrke på næsten 600 ansatte i Asien / Stillehavsområdet med yderligere 1400 ansatte i Chinaust-joint venturen i Kina. Med salgskontorer i Kina, Indonesien, Japan, Korea, Malaysia, Singapore, Taiwan, Filippinerne og Vietnam og produktionsfaciliteter i flere af disse lande, herunder Kina, fortsætter vi med at udvide vores globale tilstedeværelse og tilpasser vores miljømæssige fodaftryk til ændrede markedskrav.

"Dette initiativ giver os mulighed for at revurdere aktuelle vandbehandlingsløsninger sammen med kunder i Kina for at imødekomme deres fremtidige krav, samtidig med at vi inkluderer det friske perspektiv fra masterstuderende på dette felt," siger design thinking ekspert André Costa, der leder projektet fra GF's side. "Det er en del af vores innovationsstrategi at knytte innovationsprocessen til identificerede kundebehov."

GF Piping Systems er den globale ekspert inden for sikker og pålidelig transport af vand, kemikalier og gas. De vedligeholdelsesfrie og langtidsholdbare rørsystemer i plast hjælper med at implementere vores kunders vitale applikationer hurtigere, omkostningseffektivt og mere bæredygtigt. GF Piping Systems hjælper kunderne i alle faser af deres projekter fra planlægning til idriftsættelse. Lær mere om vores vandbehandlingsløsninger her.

Tilbage

Vil du vide mere?

LennartM

Lennart Mårtensson
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

lennart dot maartensson #at# georgfischer dot com