On the road again med sikre drikkevandsløsninger

21-09-2020 11:21

Så er løsningen på sikkert drikkevand kommet til Danmark!
Kom og se vores demo-trailer når vi kører igennem Danmark (uge 38 og 39). Her har du mulighed for at få en live-demonstration af Hycleen Automation System som sikre rent drikkevand uden biofilm og legionella.

Demonstration

Hycleen Automation System

HAS-anlægget er selvfølgelig monteret med rørsystemerne Sanipex og Sanipex MT som begge har fuld lysning (uden deadleg). Både Sanipex og Sanipex MT kan adskilles og monteres igen.

Kom og se en demo

Hvis du ikke har tid til en demonstration i denne uge, så kontakt os på tel. 70221975 for en aftale eller kontakt Kim Rantzau eller Thomas Jepsen direkte for en personlig demonstration på et tidspunkt hvor det passer dig.

Hycleen Automation System

Hycleen Automation System

Hycleen Automation System (HAS) er en samlet pakke som automatiserer dit drikkevandsanlæg og som sikrer rent drikkevand uden biofilm og legionella.

HAS består af en master som styrer hele anlægget samt op til 50 ventiler som hele tiden måler på systemet og sender data tilbage til masteren. Baseret på programmeringen og data fra ventilerne sørger masteren hele tiden for at anlægget er i perfekt balance.

Se flere detaljer i brochuren eller online-kataloget.

Sanipex

Sanipex

Sanipex er verdens første plast-rør-i-rør installationssystem til drikkevand. I mere end 40 år er Sanipex løbende blevet opdateret for at afspejle den nyeste teknologi og markedets behov. 

Sanipex flare/krave-samlinger garanterer en sikker forbindelse uden deadleg og med fuldt flow. Samlingen kan til hver en tid demonteres og kræver ingen yderligere tætningsmaterialer.

Se flere detaljer i brochuren eller online-kataloget

Sanipex MT

Sanipex MT

Sanipex MT er udviklet af Georg Fischer JRG og har bevist sit værd på markedet i mere end 20 år.
Sanipex MT anvendes til samling af flerlags-kompositrør. Overgangsfittings og systemventiler er fremstillet af rødgods. Alle materialer er hygiejnisk harmløse og opfylder de nuværende lovkrav.

Systemet har en stor korrosionsbestandighed og samlingen er uden deadleg og garanterer dermed fuld flow og minimal tryktab. Sanipex MT samlinger kan demonteres og fittings genanvendes, hvilket giver store fordele ved f.eks. installationsændringer.

Se flere detaljer i brochuren eller gå direkte til online-kataloget.

Vil du at vide mere om Hycleen ? Så kontakte os!

Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

info dot dk dot ps #at# georgfischer dot com
Tilbage

Spørg Kim

Kim Rantzau

Kim Rantzau
Area Sales Manager- Forsyning vest
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

kim dot rantzau #at# georgfischer dot com

Spørg Thomas

Thomas Jepsen

Thomas Jepsen
Area Sales Manager- Forsyning øst
Georg Fischer A/S
Roskildevej 342 E
2630 Taastrup
Danmark

Thomas dot jepsen #at# georgfischer dot com