GF Piping Systems: wereldwijd leverancier van kunststof leidingsystemen

GF Piping Systems is één van de drie divisies binnen het Georg Fischer concern en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van onder andere complete kunststof leidingsystemen. GF Piping Systems produceert en vermarkt buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines en gereedschappen. De markt is in drie gebieden opgedeeld: industriële leidingsystemen, ondergrondse leidingsystemen en gebouwgebonden installaties.

GF Piping Systems, ervaren partner in leidingsystemen

Dankzij jarenlange ervaring, ruime kennis van techniek en de markt is GF Piping Systems steeds in staat doordachte leidingsystemen en innovatieve producten en technologieën te ontwikkelen, die het concern internationaal op de kaart zet. 

Meer dan 60.000 kwaliteitsproducten voor leidingsystemen

Over de hele wereld vertrouwen onze klanten op onze marktexpertise en onze innovatieve oplossingen. Wij produceren en leveren meer dan 60.000 kwaliteitsproducten voor leidingsystemen die ingezet worden bij het behandelen en verdelen van drinkwater, het veilig transporteren van industriële (chemische) vloeistoffen en bij het ondergronds distribueren van water en gas. Onze portfolio bevat onder meer producten voor leidingsystemen voor de water- en gasdistributie, waterbehandeling, woning- en utiliteitsbouw, energie, scheepsbouw, chemische proces industrie, micro elektronica, koeling en automatisering.


Management

Management Structure

Het Georg Fischer Concern wordt geleid door een team managers verdeeld over drie bedrijven, waar GF Piping Systems er één van is.

Ontdek de management structuur van GF Piping Systems

Visie en strategie

Onze waarden

Een duidelijke strategie en visie helpt GF Piping Systems een zo hoog mogelijke kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid te realiseren.

Ontdek onze denk- en handelswijze

Kwaliteit

Quality

Kwaliteit speelt een belangrijke rol binnen GF Piping Systems, zowel in de bedrijfsvoering als in onze producten.

Ontdek onze visie op kwaliteit

Geschiedenis

Geschiedenis

Wat ooit begon met de verkoop van malleabele gietijzeren fittingen, is vandaag de dag uitgegroeid tot wereldwijde levering van complete leidingsystemen.

Ontdek de belangrijkste mijlpalen in onze geschiedenis

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com