BIM & Plant Design

De tekniska konstruktionsverktygen som används av planerare, arkitekter, ägare/operatörer tillhandahålls av Autodesk Revit för BIM (Building Information Modeling) samt Intergraph, Aveva och AutoCAD Plant 3D för Plant Design. GF Piping Systems utvecklar kontinuerligt bibliotek av alla våra ritningar som är helt kompatibla med dessa tre leverantörers programvara.


Digitalt BIM-bibliotek

för designutveckling utan hinder

Ingenjörstjänster har i många år utförts med hjälp av digitala designverktyg. Revit har blivit standarden för 3D-modellering inom byggbranschen. Interoperabilitet och designmöjligheter inom arkitektur, strukturteknik och MEP (mekanik, elektronik och VVS) gör Autodesk Revit till det mest lämpliga verktyget för BIM.

GF Piping Systems produktportfölj för Autodesk Revit kommer att utökas kontinuerligt.Fördelar
  • Optimerade GF Piping Systems Revit-bibliotek kan användas i olika projektfaser eftersom de inte är tunga och innehåller tillräckligt med data
  • Paketleverans: inbäddad materialräkning och komplett sortimentöversikt samt enkel kopiering till ett specifikt projekt
  • Verklig bygglängd
  • Inbäddat artikel- eller produktnummer och beskrivning
  • 3D-clearingszon
  • Fungerar med brittiska måttenheter och metersystemet

Digital Plant Design-bibliotek

för produktivitetsvinster och ökad noggrannhet

Piping & Plant Design-programvaran är ganska fristående från den klassiska 3D CAD. Specialiserad programvara används för att skapa anläggningsdesign och modellutrustning, strukturer och kommunikation.Fördelar
  • Anläggningskontruktören kan ladda ner rörsystemskomponenternas CAD-data och använda den direkt i sina konstruktioner. Detta minskar tid och ansträngning samtidigt som designnoggrannheten och integriteten säkerställs.
  • EPC kan se specifikationer för rörledningskomponenter, planera och genomföra effektiva inköp och installationer. Detta gör att distributionskedjan blir mer effektiv och eliminerar under- och överskott.
  • Ägare/operatörer får tillgång till exakta komponentspecifikationer och kan använda dessa för att planera och genomföra underhållsaktiviteter effektivt. Detta minskar driftstoppstiden och stöder säkra, effektiva och lönsamma aktiviteter.
Status of Digital Libraries

Georg Fischer Piping Systems Ltd
Ebnatstrasse 111
Postfach
8201 Schaffhausen
Schweiz

info dot ps #at# georgfischer dot com

Vårt CAD-bibliotek

Vårt CAD-bibliotek

Över 30 000 CAD ritningar och teknisk information för vägledning i din planeringsprocess

Använd vår omfattande CAD-databas

Vårt produktutbud

Upptäck vår produktkatalog

Hitta snabbt och enkelt rätt produkt för din applikation.

Upptäck vår produktkatalog