Signet 9900 SmartPro™ Transmitter

GF Piping Systems har lagt till nya Signet 9900 SmartPro™-transmittern till sitt omfattande program av flödes- och analytiska instrument. Den nya enheten har flerfunktionsmöjligheter, flexibel modulutbyggnad och ljuskänslig bakgrundsbelyst display, som är mycket överskådlig, även under mörka förhållanden.

transmitter

Signet 9900-sändaren har ett enkanaligt gränssnitt för många olika parametrar, inklusive flöde, pH/ORP, ledningsförmåga/resistivitet, tryck, temperatur, nivå, salthalt och andra sensortyper som ger en signal på mellan 4 och 20 mA.  Enkanalen, multiparameterkapacitet och fältuppgraderbara modularitet, gör att kunderna kan öka sin servicenivå och minskade lagernivåerna. En transmitter för fler sensorer

Extra stor bakgrundsbelyst display med autosensorfunktion

En viktig funktion för den nya enheten är den extra stora bakgrundsbelysta displayen med en synlighet på 4-5 gånger längre avstånd i jämförelse med andra instrument.  Denna högupplösta display och stora tecken minskar risken för felaktig avläsning eller feltolkning av visade värden.  Displayen har separata rader för enheter, huvud- och sekundära mätningar, samt en digital bågformad visning. Andra funktioner inkluderar relä och varningsLEDs, samt en självförklarande meny för enkel programmering.

Utformad för total flexibilitet, plug in-moduler som gör att enheten enkelt kan anpassas till växlande kundbehov. Tillvalsmoduler inkluderar relä, konduktivitet/resistivitet, HART protokoll och en PC COMM konfigureringsverktyg. Enheten kan användas för standardvärden för snabb och enkel programmering eller kan anpassas med etikettmärkning, justerbara inställningar för analog visning av min och maxvärden, samt enhets- och decimalmätningsalternativ. Den mångsidiga enheten kan också ta emot tredjeparts 4 till 20 mA signaler via en 8058-konverterare.

“9900-sändaren utvecklades för att ge kunderna många nya funktioner och samtidigt behålla många av de funktioner som våra kunder numera vant sig med från våra serier ProcessPro® och ProPoint®” säger Norma Frotton, produktchef för Georg Fischer Signet.  “Utöver en kanal för flertalet parametrar, är den nya displayen väldigt lättläst även i mörka utrymmen, på ett 4-5 gånger längre avstånd en andra instrument”

9900 kan beställas som panel- eller fältmonterade version.  Båda konfigurationerna kan köras på 12 till 32 VDC ström (24 VDC nominell). Utnoggranheten är ±32 μA maximalt fel @ 25ºC @ 24 VDC med en upplösning på 6 μA eller bättre. Standarder och godkännanden omfattar NEMA 4X/IP65, CE, UL och China RoHS.

Dess mångsidighet gällande parametrar och modulval gör enheten väl lämpad för många olika applikationer, inklusive avloppsvattenhantering, omvänd osmos, avjonisering, kemisk tillverkning, metall- och plastbehandling, rökgasrening, kyltorn och filtrering mm.

GF Piping Systems erbjuder ett komplett utbud av plaströr, rördelar, ventiler, manöverdon, svävkroppsmätare, svetsmaskiner, dubbelrörsystem, tankbeklädnader, värmeväxlare, skräddarsydda produkter och sensorer och instrument för industriell processkontroll. Georg Fischer Signet LLC i El Monte, Kalifornien, är centrum för utveckling, tillverkning och logistisk av Signet flödesmätare och analytiska system.