Verdiskapende tjenester

I alt fra rådgivning til planlegging og den endelige installasjonen – står våre medarbeidere klare til å hjelpe deg uansett hvor du er. Vi tilbyr en omfattende servicepakke i tillegg til de pålitelige kvalitetsproduktene våre. Den globale profilen vår kommer kundene tilgode ved at vi kan tilby individuell støtte lokalt og på ditt eget språk.

Verdiskapende tjenester

Våre medarbeidere står klare for deg: lokalt, og med et globalt nettverk

Vår kundeservice inkluderer både tekniske håndbøker om en rekke emner og et omfattende CAD-bibliotek, i tillegg til dette et nært samarbeid med et internasjonalt ekspertteam som jobber tett opp mot de lokale salgsselskapene. Kundene setter stor pris på de omfattende opplæringskursene av våre produkter, enten de holdes på stedet eller i et av de mange opplæringssenterene våre verden over.

En perfekt partner for prosjektene dine

Verdiskapningen kundene gir oss er helt avgjørende for utvikling av våre produkter og tjenester. Kundene drar ikke bare fordel av den udiskutable ekspertisen som som ligger bak planlegging av bærekraftig prosjektrealisering og individuelle tjenester – de får også hjelp med inngående kunnskap om bransjer og markeder. Kunnskap vi har tilegnet oss gjennom mange års erfaring og som gjør oss til en kompetent og profesjonell partner for prosjektene dine.

Kontakt

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com