Opplæring og seminarer

Dele kunnskap og utveksle erfaringer: Vi garanterer at våre kunder og samarbeidspartnere vil dra nytte av alle mulighetene produktene og tjenestene våre gir. Opplæring koordineres av de respektive salgsselskapene.

Praktisk opplæring

GF Piping Systems oppnår høyere produktsikkerhet ved å tilby kundene profesjonell opplæring. Kursene er tydelig definerte, strukturerte og utformet for alle slags deltakere, uavhengig av praktisk erfaring og bruksområde.

Opplæring på stedet

Ekspertene våre hjelper deg uansett hvor du er og gir gjerne praktisk opplæring på stedet i alle de forskjellige sveise- og skjøtemetodene. Opplæringens varighet og natur avhenger av det faktiske prosjektet og systemet som skal installeres.

Opplæringssenter

Det finnes ingen erstatning for praktisk erfaring. Erfaring er en av de aller viktigste faktorene for at en installasjon skal lykkes. Dette er grunnen til at vi ikke bare gir deg håndbøkene og instruksjoner du må lære, forteller deg hva som er viktig ved bruk av produktene våre og hvordan systemene brukes på en riktig og sikker måte. Vi tilbyr kundene våre et moderne og bruksorientert opplæringsmiljø som tar hensyn til det som kreves for å sikre at opplæringen har riktig innhold og struktur. Godt arrangerte opplæringslokaler med massevis av kvalitetsutstyr gjør det mulig å videreføre erfaringen og tryggheten som trengs for å bruke produktene våre slik du trenger å bruke dem. Du får både veiledning og støtte av ekspertene våre under opplæring og workshops.

Kontakt

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com

"Sending pågår"

GF Piping Systems Youtube

Hold deg informert med våre produktvideoer og installasjonsvideoer m.m.

Besøk Youtube-kanalen vår