Beregningsverktøy for Kjøling

COOL-FIT er spesielt utviklet for å tilby reell merverdi i design, konstruksjon og drift av en sekundær kjølesløyfe. To versjoner av COOL-FIT er tilgjengelige, nemlig COOL-FIT ABS Plus (kjemisk limt) og COOL-FIT 2.0 / 4.0 (PE-elektrosveiset). For å hjelpe med konstruksjonsberegninger, som rørdimensjonering, energitap etc., er to separate og gratis beregningsverktøy tilgjengelig.

Cooling Tools

Beregningsverktøy for Kjøling

for COOL-FIT ABS og ABS Plus

COOL-FIT beregningsverktøy lar deg beregne alle rørsystemets parametere som er viktige for kjøling, for eksempel trykktap, varmeutslipp, sammentrekning og temperaturtap.Verktøy for Kjøleberegninger

for COOL-FIT 2.0 og 4.0

Verktøykassen tillater beregning og sammenligning av mange viktige designkriterier, for eksempel; trykkfall, varmetap, etc. For å få full tilgang til alle beregninger må  brukeren registreres.Registrering for full versjon av Verktøy til Kjøleberegninger

Den første nedlastingsversjonen tillater ikke tilgang til alle beregninger. For å motta den komplette versjonen kreves en enkel registrering. Du vil automatisk motta et passord som deretter gir deg tilgang til det komplette verktøyet.

 
*
*
*
*
 

* Påkrevde felt

Herr Daniel Dossenbach
Head of Pre-Insulated Systems PM Industry / Utility
Georg Fischer Rohrleitungssysteme AG
Ebnatstrasse 111
8201 Schaffhausen
Switzerland

daniel dot dossenbach #at# georgfischer dot com

Alt om Kjøling

All about cooling

Når industrianlegg vurderes i sin helhet, spiller sekundærkjøling en avgjørende rolle når det gjelder effektivitet og bærekraft.

Løsninger for din virksomhet