Fit for Service - Non-Destructive Test (NDT)

Den første NDT prosessen med “bestått / ikke bestått” for ecoFIT (PE) og PROGEF (PP) Speil- og elektrosveis

Non-Destructive Test (NDT)

Ved hjelp av ultralydteknologi er vi i stand til å gi våre kunder den høyeste kvalitetskontrollen NDT for speilsveisene våre i ecoFIT, PROGEF og elektrosveising for ELGEF. Viktige prosjekter over hele verden er avhengige av NDT-teknologi for å sikre høyeste sikkerhet og kvalitet av sveisen på metallrør. I dag har GF Piping Systems tilnærming til total kvalitetsstyring resultert i verdens første NDT-tjeneste med en bestått / ikke bestått uttalelse for speilsveis og elektrosveis til ecoFIT, PROGEF og ELGEF-systemer. Ved bestått tilbyr vi 10 års garanti av sveisen.

NDT - Scanning, Analysis, Certification and warranty
Skanning
I samarbeid med vår internasjonale partner kan vi skanne speilsveiser med våre tilpassede ultralydsensorer. Vi kan teste typisk mellom 20-30 sveiser per dag, hvilket gjør en NDT testdag økonomisk.
Analysen
Ved å bruke de innsamlede dataene  er vi med vår unike algoritme, kombinert med våre omfattende testinger og høyeste kvalitetsstandarder i stand til å gi en bestått eller ikke bestått erklæring på speilsveisen.
Sertifisering og garanti
For å gi våre kunder trygghet vil vi utstede en "Fit for Service" erklæring for hver sveis. Sikre rørsystemets kvalitet og forventet levetid, med 10 års garanti.

Fit for Service

GF Piping Systems forstår utfordringene i prosjektforløpet: Fra eiere og konsulenter som er involvert i spesifikasjoner og design, til logistiske løsninger for rettidig installasjon av produktene, til sikker igangkjøring og drift av anlegget. NDT-løsningen vår oppfyller den samme kvalitetskontrollstandarden du forventer fra ethvert rørsystem, men med tilleggsverdien at gir GF en bestått / ikke bestått erklæring av sveisen.

Vi garanterer din sveisekvalitet med vår unike NDT løsning med en bestått / ikke bestått erklæring

gfps-non-destructive-testing-ndt-10-year-warrenty-no
 • Vel utprøvet NDT prosess
 • Unik dokumentert sveis med bestått / ikke bestått prosess
 • Høyere antall tester per dag kontra eksisterende løsninger
 • Ingen helse- og sikkerhetsrisiko på stedet sammenlignet med røntgenteknologi
 • Kostnadseffektivt sammenlignet med eksisterende løsninger

Den rette veien til suksess

Vårt fokus på et samlet rørsystem i plast sikrer at vi er i stand til å levere over 60 000 produkter som består av rør, rørdeler, ventiler, måling og kontroll, Elektro- og Speilsveisemaskiner, sammen med ingeniørtjenester og support.

GF Piping Systems NDT løsning med “Fit for Service” for termoplast tilbyr en første tilgang til kvalitetsstyring av plastrørsystemer. Ved å bruke våre ecoFIT og PROGEF rørsystemer kan vi integrere design og spesifikasjoner, vi kan tilby ditt team GF Piping System sin anerkjente plastsveisopplæring, som møter internasjonale standarder.

 • Øk kvaliteten
  Bestått / Ikke bestått “Fit for Service” sveiserapport
 • Øk sikkerheten
  Ekspertgaranti med over 60 års erfaring med termoplast
 • Spar penger
  Mellom 20-30 sveisekontroller per dag, noe som øker effektiviteten og reduserer prosjektkostnadene
 • Spar tid
  Forhøyelse av forventet levetid for ecoFIT / PROGEF rørsystem
Fit for Service NDT - Den rette veien til suksess

Kontakt

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com