CAD-bibliotek over GF Fittings

CAD-biblioteket til Georg Fischer Fittings GmbH gir deg muligheten til å eksportere alle aduserte støpejernskoblinger i produktutvalget vårt i en rekke CAD-formater. Du kan også overføre dem inn i ditt eget CAD-system.

Med dette programmet kan du lage delegeometrier i ulike 2D eller 3D filformater for dine egne DAK-programmer. AutoCad for eksempel. Delene er gitt under z-dimensjon metoden med lengder på inngrep i henhold til EN 10242 på innvendige gjenger.For 2D og 3D-programmer er det mange forskjellige formater som er tilgjengelig.

Vi legger til rette CAD biblioteket på følgende måter:

1) Online versjon / Last ned for offline versjon
Etter registrering vil vi sende deg linken til CAD-bibliotek per e-post gratis. På denne portalen vil du også ha mulighet for å laste ned under programvare / oppdaterer zip-filen (165,2 MB) med offline-versjon av CAD bibliotek, basert på et Windows-program. 

2) CD-version for offline versjon
Vi sender deg en CD gratis med Windows-program. For å spare deg for ventetid og av miljømessige grunner ber vi deg å bruke muligheten til å laste ned og å be om en CD bare i tilfelle av en nedlasting grense.

For å kunne bruke Windows-programmet, trenger du en PC utstyrt med følgende:

Operativsystem: Windows 2000 / XP / Vista / 7

Prosessor: minst Pentium IV med 1300 MHz

Minne: minst 512 MB ​​(anbefalt: 1024 MB)

Fyll ut følgende bestillingsskjema:

*
*
*
*
*
*
*
*
 
 
 Nettbasert versjon
 CD-versjon per post (sendes kun innenfor Europa)
 
   

Georg Fischer Fittings GmbH
Mariazeller Strasse 75
3160 Traisen
Austria

fittings dot ps #at# georgfischer dot com