iJOINT - Mekanisk kobling

Den nye serien mekaniske koblinger fra GF Piping Systems er blitt utviklet for bruk i vannsystemer for å sikre deg en hurtigere og enklere installasjon i forhold til en tradisjonell mekanisk kobling.

iJOINT fokuserer på sikkerhet, ergonomisk håndtering, reelle og ukompliserte fordeler for våre kunder

Den smurte leppepakningen gjør at dette produktet både er unikt og holdbart. Super kvalitet og innovative detaljer gjør iJOINT til en vinner på markedet av koblinger. iJOINT har alle fordelene av plast: ingen rust og begroing, lettvektskonstruksjon, fremragende trykkegenskaper (PN16) – for bare å nevne noen få. Oppsummert: iJOINT gir et fremragende besparingsforhold med levetid på minst 50 år.

Anvendelser

iJOINT Anvendelser

iJOINT- serien er ideell til nyanlegg, renoveringsarbeid samt utvidelse av eksisterende vannledninger

iJOINT er konstruert for sammenføying av PE-rør. Det omfattende systemet egner seg til nyinstallasjoner samt til renovering eller utvidelsesarbeid på eksisterende vannledninger. iJOINT kan brukes i PE- rørinstallasjoner på golfbaner, drivhus, festival- og campingplasser, fornøyelsesparker, skøytebaner, til kjøleanlegg og kjøleinstallasjoner samt i industrien. iJOINT er den perfekte løsning også der det gjelder midlertidige installasjoner som krever lett demontering.

Mer informasjon ...

Fordeler

iJOINT Fordeler

iJOINT, den nye generasjonen kompresjonskoblinger i polypropylen


iJOINT er resultatet av GF Piping Systems’ iherdige innsats for hele tiden å forbedre produktene samt en kultur basert på nyvinning og nyskaping. Det innovative designet gir avgjørende fordeler som raske og enkle installeringsmetoder i utfordrende grøfter og værsituasjoner, slik at du oppnår optimal levetid og ytelse i vanninstallasjoner. iJOINTserien omfatter skjøtemuffer, reduksjoner, T-rør, bend, overganger og endekapper fra d20 til d110 mm.

Mer informasjon ...

Tekniske spesifikasjoner

iJOINT Tekniske spesifikasjoner

iJOINT er naturligvis i overensstemmelse med alle gjeldende standarder for fabrikasjoner, test og godkjennelser

iJOINT skjøtemuffer er velegnet til alle typer polyetylenrør PE 80, PE 100, PEX og PVC-U rør(med spesiell klemring). iJOINT er klar for installering med det samme,røret stikkes direkte inn i koblingen uten å løsne mutteren. iJOINT er et 16 bar trykksystem godkjent for bruk på PE-rør verden over. Takket være det komplette sortiment fra GF Piping Systems i rør, fittings og ventiler samt måle- og reguleringssystemer er vi din sikre partner som tilbyr one stop-shopping. Den spesielle leppepakningen gir perfekt ytelse selv med rør som er ovalisert, ripet eller under minstemålet i diameter.

Mer informasjon ...

Kontakt

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com