Membranventil 514

Fokus om innovasjon var ikke de tekniske detaljene, men kundekravene. GF Piping Systems utviklet tekniske løsninger som svar på disse kravene.

Sikrere - Enkelhet - Effektivitet

Sikkerhet
Der det ikke er metall, er det ingen korrosjon. Akkurat som i den nye generasjonen membranventiler fra GF Piping Systems. I stedet for de vanlige fire metallskruene, har den nye membranventilen bare en sentral dekselplastmutter. Og hva er den direkte fordelen med dette? Den korrosjonsfrie forbindelsen garanterer homogen utvidelse når den utsettes for temperaturvariasjoner, noe som eliminerer behovet for å etterstramme skruene igjen. Dette resulterer i et jevnt overflatetrykk som garanterer tetthet opp til 16 bar driftstrykk. Det begynte med et ønsket om noe nytt. Ut av dette kom noe nytt for markedet: tryggere, enklere og mer effektiv. Georg Fischer Piping Systems revolusjonerer ideen din om en membranventil.

Enkelhet
Åpen eller lukket, automatisk eller manuell: Med en liten bevegelse på håndleddet kan den nye membranventilen øke strømmen eller slå av alt. Det låsbare håndhjulet er en standardfunksjon, den tofargede posisjonsindikatoren viser den faktiske plasseringen av membranen på et øyeblikk. Videre er den øvre delen samtidig grensesnittet for en selvjusterende elektrisk posisjonsindikator. Alle installasjonsdimensjonene til den forrige modellen ble beholdt slik at den er bakoverkompatibel.

Effektivitet
Hva er din definisjon av effektivitet? 10, 15 eller til og med 20 prosent mer? Den nye generasjonen membranventiler tilbyr 100 prosent mer flyt. Det betyr dobling av strømningshastigheten ved konstant energiforbruk. Nøkkelen ligger i den optimaliserte geometrien til ventilhuset. Samtidig har den nye membranventilen lineære strømningsegenskaper og garanterer dermed både økt effektivitet og kontinuerlig stabile prosesser. Den minimerte dørommet gir også maksimal hygiene.

Membranventil Type 604/605

Membranventil Type 604/605
Høy ytelse, Lav kost

Produktkatalog

Product Catalog: Diaphragm Valves
Membranventiler

Kjemikaliebestandigheten til materialene du bruker

Kjemikaliebestandigheten til materialene du bruker

Få med deg viktig informasjon om forskjellige materialers kjemikaliebestandighet.

Bruk det nettbaserte verktøyet vårt til å finne kjemikaliebestandigheten