Kundetilpassede løsninger

Vi tar hensyn til at alle kunder er forskjellige, og ser på kundens krav som både en utfordring og en mulighet. For oss er det her nøkkelen til individuelle fordeler ligger. Ved å fokusere på dine individuelle behov og ditt bruk, kan ekspertteamene våre finne løsningen som passer best for akkurat deg. Tilpassede deler til komplette systemer eller spesialløsninger produsert i små serier er en like stor del av porteføljen vår som individuell rådgivning og skreddersydde supporttjenester.


Skreddersydde rørkomponenter

custom-made piping components

Vi tilbyr skreddersydde, individuelle rørkomponenter utformet etter dine spesifikasjoner, uavhengig av om de må produseres i mindre partier eller som enkeltdeler. Tilbudet komplementeres av en
rekke tjenester – alt fra teknisk support og ingeniørvitenskap til produksjon, montering eller prefabrikering. I tillegg produserer, reparerer og leier vi ut IR-sveisemaskiner og BCF-sveisemaskiner. Standardiserte prosesser garanterer glimrende kvalitet selv for individuelle kundeløsninger.


Spesialdeler i alle dimensjoner

special parts in all dimensions

Teamene våre produserer spesialdeler i alle dimensjoner. Vi kan behandle materialer i renrom kvalitet, slik at de kan brukes i mikroelektronikk- eller legemiddelbransjen.


Vi jobber for deg

on the job for you

Utviklingsteamet hos GF Piping Systems er et svært effektivt og motivert team med spesialister og ingeniører. De har omfattende kunnskap om produksjon av deler innenfor en rekke plast- og metallmaterialer. Via det globale nettverket vårt samarbeider de tett for å kunne tilby deg den best mulige løsningen.

Kontakt

Georg Fischer AS
Rudsletta 97
1351 Rud
Norge

no dot ps #at# georgfischer dot com