Nog sneller installeren dan u gewend bent met iJOINT klemfittingen

De nieuwe reeks klemfittingen van GF Piping Systems is ontwikkeld voor toepassingen in waterleidingsystemen. Ze zijn sneller en eenvoudiger te installeren dan gebruikelijke klemfittingen.

Veiligheid en ergonomisch handelen mogelijk met iJOINT

Het lipafdichtingssysteem maakt dit product zowel uniek als duurzaam. Uitstekende kwaliteit en innovatieve eigenschappen maken de iJOINT uitermate geschikt voor drinkwaterleidingsystemen. De iJOINT brengt alle voordelen van kunststof samen in één product: het is corrosie- en aanhechtingsvrij, licht in gewicht en het heeft een goede drukbestendigheid. Conclusie: de iJOINT beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding met een levenscyclus van tenminste 50 jaar.


Meer weten over iJOINT?

iJOINT Kenmerken
Ontdek het hier…

Snel, eenvoudig en duurzaam

iJOINT Snel, eenvoudig en duurzaam

iJOINT, de nieuwe generatie polypropyleen klemfittingen


iJOINT is het resultaat van jarenlange toewijding voor het continu verbeteren van producten. Het is snel en eenvoudig te installeren, onder verschillende weersomstandigheden. Ook in minder gunstige omstandigheden in de sleuf, levert de iJOINT een topprestatie. Het iJOINT leveringsprogramma omvat rechte en reductiekoppelingen, T-stukken, knieën, draadkoppelingen en eindkappen, in de afmetingen d20 tot en met d110 mm.

Ontdek meer…

Toepassingen

iJOINT Toepassingen

Het complete iJOINT systeem is ideaal voor nieuwe installaties, evenals voor renovatie of uitbreiding van bestaande waterleidingen

De iJOINT is ontworpen voor huisaansluitingen en serviceleidingen. De grootbereik toepassing maakt toepassing in nieuwe installaties evenals renovatie en uitbreiding van bestaande installaties mogelijk. De iJOINT kan worden ingezet voor verschillende toepassingen en het ontwerp is aantrekkelijk voor diverse bedrijfstoepassingen. Bovendien is de iJOINT een goede oplossing voor een bypass systeem, waar tijdelijke leidingen snel en eenvoudig ontmanteld moeten kunnen worden.

Ontdek meer…

Technische specificaties

iJOINT Technische specificaties

Wat maakt de iJOINT tot uw eerste keus? De iJOINT voldoet aan alle belangrijke normen en is toepasbaar op een groot aantal diameters

De iJOINT klemfittingen zijn geschikt voor alle typen polyethyleen buizen PE 80, PE 100, PEX en PVC-U met speciale overgangskit. De fitting is bij levering installatiegereed. De buis kan eenvoudig in de klemfitting gebracht worden, zonder dat de fitting vooraf losgedraaid of gedemonteerd moet worden. Mocht demonteren en opnieuw installeren noodzakelijk zijn, dan hoeft u niet bang te zijn dat de fitting beschadigd wordt. De complete reeks iJOINT fittingen is geschikt voor 16 bar, met keurmerken ten aanzien van de meest strenge eisen wereldwijd. De speciale lippakking levert perfecte prestaties, zelfs bij ovale, gekraste en ondermaatse buizen.

Ontdek meer…

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com