Kom je werken bij het leukste bedrijf van de Veluwe?

Ben je op zoek naar een uitdagende baan binnen een dynamisch team in een internationale omgeving in Epe? Wij bieden jou die kans, want misschien staan er wel vacatures voor je bij! Kom je werken bij GF Epe? Dan bieden wij jou niet alleen een leuke baan, maar ook arbeidsvoorwaarden waar je u tegen zegt, uiteraard een passend salaris en je krijgt bij ons ook nog de ruimte je te ontwikkelen.

Werken bij Georg Fischer, wordt jij ons nieuwe teamlid?

Accountmanager Building Technology regio Noord

Accountmanager Building Technology

Ben jij iemand die graag relaties opbouwt en beheert? Heb jij een passie voor de HVAC? Dan is dit een functie voor jou.

Bekijk hier de vacature!


Wie is Georg Fischer Epe?

Wie is GF in Epe?

Georg Fischer N.V. in Epe is onderdeel van GF Piping Systems, wereldwijd producent van (kunststof) leidingsystemen. Wij zijn verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in Nederland. De (kunststof) leidingsystemen en producten die wij vermarkten worden ingezet in uiteenlopende toepassingen die je terugvindt in de industrie, maritieme sector, utiliteitsbouw en water- en gasdistributie.

Wie is het GF Epe team?

Wie werken er bij ons?

Het GF Epe team bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen die dagelijks werken aan de vertegenwoordiging van de GF (kunststof) leidingsystemen. Medewerkers die zich inzetten in allerlei vakgebieden om het GF merk sterk te maken. Sales, Supply Chain, Marketing, Finance zijn zo maar wat afdelingen binnen onze organisatie die wellicht plek bieden aan jouw toekomstige job.

Wie is het GF Epe team?

Wie is GF Piping Systems?

GF Piping Systems is één van de drie divisies binnen het Georg Fischer concern en is wereldwijd een toonaangevende leverancier van onder andere complete kunststof leidingsystemen. GF Piping Systems produceert en vermarkt buizen, fittingen, afsluiters, meet- en regelsystemen, lasmachines en gereedschappen. De markt is in drie gebieden opgedeeld: industriële leidingsystemen, ondergrondse leidingsystemen en gebouwgebonden installaties.

Wie is het GF Epe team?

Wat zijn onze waarden?

Een doordachte strategie en een duidelijke visie helpen GF Piping Systems een zo hoog mogelijke kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid te realiseren. Op alle niveaus binnen ons bedrijf is onze strategie geïntegreerd. In ons productieproces, in ons kwaliteit- en milieumanagementsysteem en op de werkvloer. Onze 5 kernwaarden helpen ons om ons te richten op de essentie van onze bedrijfscultuur.


Open sollicatie

Hebben wij geen vacatures? Of denk je op een ander vlak een meerwaarde te kunnen bieden?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Schroom daarom niet om een open sollicitatie naar ons te sturen.

Vul onderstaand formulier volledig in. Geef duidelijk aan welke functie je zou ambiëren en motiveer waarom jij denkt dat je van toegevoegde waarde bent voor onze organisatie in Epe. Upload je C.V. (Word of PDF) ter verduidelijking van jouw motivatie. Als jouw profiel past binnen onze wensen dan nemen we jouw gegevens op in onze database. Zodra we een vacature hebben die aansluit bij jouw ambitie, nemen we contact met je op.

Persoonlijke gegevens

*
*
*
*
*
*
*

Functie

 

Motivatie

*

Curriculum Vitae

*

* Verplicht in te vullen.

Uw privacy

Wilt u meer weten over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Raadpleeg de disclaimer op onze website.


Wil je werken bij ons moederconcern?


Neem contact op met onze HR manager voor meer informatie

karin_van_brummelen

Karin van Brummelen
Human Resource Manager
Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Nederland

karin dot vanbrummelen #at# georgfischer dot com

Contact

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com