Weet u waar u aan moet denken bij het maken van een PE elektrolasverbinding? Dat laten wij graag zien op de Infra Relatiedagen 2014

17-jan-2014 10:00

Breng een bezoek aan onze stand (137) en woon één van onze elektrolasdemonstraties bij. Wij dagen u tijdens deze demonstraties graag uit om ons te laten zien hoe u een juiste elektrolasverbinding maakt. Maakt u een PE elektrolaverbinding op de juiste manier? Dan wordt uw inzet beloond met een presentje.

De 10 belangrijkste regels voor het maken van een elektrolasverbinding

Maar ook als u twijfelt nodigen wij u uit om naar onze stand te komen. Want om het u makkelijk te maken, hebben wij ‘De 10 belangrijkste regels voor het maken van een elektrolasverbinding’ opgesteld. Zo weet u altijd welke stappen u moet nemen en in welke volgorde. Welke gereedschappen u het beste kunt gebruiken en waarom. Zo voorkomt u achteraf onnodige problemen of kosten. Kortom, met onze ‘10 belangrijkste regels voor het maken van een elektrolasverbinding’ maakt u altijd een kwalitatieve en juiste PE elektrolasverbinding.

Maar er is meer

Maar er is natuurlijk meer. Breng een bezoek aan onze stand (137) tijdens de Infra Relatiedagen 2014 in de evenementenhal Hardenberg 4 t/m 6 februari, en ontdek ons ruime assortiment gereedschappen voor het werken met PE.

Terug