Vind snel de afsluiter die u nodig hebt met onze nieuwste online tool

13-sep-2016 9:00

In een assortiment dat bestaat uit duizenden producten is het zoeken naar een speld in een hooiberg soms best lastig. Daarom hebben wij in onze online productcatalogus sinds kort een handig hulpmiddel beschikbaar om snel de juiste afsluiter te vinden. De GF afsluiterzoekmachine.

GF afsluiterzoekmachine

Hoe werkt het

Eigenlijk werkt het heel simpel. Wanneer u in onze online productcatalogus bent, ziet u bovenaan de pagina onze afsluiter zoekmachine meteen al. U kiest met het selectievakje de afsluiter van uw keuze, selecteert de gewenste aandrijving en het materiaal en klikt vervolgens op ‘vind’. De afsluiter zoekmachine doet de rest. In één oogopslag ziet u alle afsluiters uit ons assortiment die in deze categorie vallen. 

Test het zelf

Een kind kan de was doen dus, want zo eenvoudig is het. Bent u nieuwsgierig naar hoe de GF afsluiterzoekmachine ook úw leven een stukje gemakkelijker kan maken? Ga dan vandaag nog naar onze online catalogus en test het zelf! 

GF afsluiterzoekmachine, hoe werkt het?

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug