Veilig drinkwater voor iedereen

9-dec-2020 11:45

Iedereen heeft recht op veilig drinkwater! Dat is de instelling die Stichting KAP heeft: het beschikbaar maken van veilig drinkwater, ook in Afrika. Een missie die aansluit bij die van GF, wereldwijd. Daarom steunen wij graag dit mooie doel!

Steun stichting KAP

Stichting KAP

De stichting helpt bij het realiseren van kleinschalige drinkwaterprojecten in Afrika. Samen met lokale partners zorgt de stichting KAP ervoor dat de lokale bevolking toegang krijgt tot veilig drinkwater. Elk verzoek voor een project wordt individueel beoordeeld. Wanneer een project financieel haalbaar is, gaat de stichting aan de slag met het genereren van fondsen. Het eindresultaat: een Afrikaans dorp met veilig drinkwater. Daarna regelt stichting KAP ook het toezicht en de nazorg om veilig drinkwater in de toekomst te garanderen.

Het jubileumproject

Martijn Drenth (Supply Chain Manager / Lean Manager bij GF) mocht namens ons bedrijf € 500,- uitreiken. Dit bedrag is voor het jubileumproject van stichting KAP in Ethiopië. Meer over dit project, kunt u hier vinden. Ook dit project zal weer bijdragen aan een betere gezondheid voor vooral de zwakkeren zoals kinderen en bejaarden, maar ook aan een betere economie. Kortom, een waardevolle investering.

Steun Stichting KAP

2020-12-21 13_28_50-Stichting KAP

Vindt u ook dat iedereen recht heeft op veilig drinkwater? Steun dan ook Stichting KAP! U kunt direct doneren via onderstaande link. Bekijk ook de rest van de website voor huidige projecten en mogelijkheden om daar van dienst te kunnen zijn!

Bekijk hier de mogelijkheden!
Terug