Uitnodiging Seminar

17-mei-2013 8:00

Wij willen u graag uitnodigen voor het gratis seminar “Het belang van zuiver water bij uw toepassing” dat gehouden wordt op donderdag 6 juni 2013 in Hotel Novotel in Eindhoven.

Het doel van dit seminar is om u kennis te laten maken met de allernieuwste waterzuiverings-technologieën op monsternamegebied. De waterkwaliteit bij monstername is uitermate belangrijk. Bij monsternames in combinatie met de juiste waterkwaliteit genereert u namelijk uitkomsten die accurater en dus betrouwbaarder zijn. Dit betekent voor u een reductie van de verwerkingskosten van uw monstername en een verhoging van de reproduceerbaarheid van uw monstername.

Het seminar wordt georganiseerd door Merck Millipore, een gerenommeerd bedrijf dat wereldwijd oplossingen biedt op het gebied van onder andere monstername voor in de bio-, laboratorium- en procestechniek. Vanuit zijn functie als Marktsegment Manager Life Science bij Georg Fischer N.V., is Marc Thielsch op dit seminar aanwezig als gastspreker. Tijdens dit seminar zal hij dieper ingaan op de keuze van het waterleidingsysteem. Om minimale uitstoot te kunnen garanderen is het toepassen van het juiste leidingmateriaal voor uw waterkwaliteit namelijk essentieel.

Graag nodigen wij u uit om op 6 juni bij het seminar in Eindhoven aanwezig te zijn. Hieronder treft u een link aan naar het programmaoverzicht en aanmeldingsformulier.

Terug