Voor alle kinderen een volle haardos met Stichting Haarwensen

21-apr-2020 16:06

Kinderen die ernstig ziek zijn gaan al een moeilijke tijd door. Als ze door medicijnen of een haarziekte ook nog hun haar verliezen, dan is dat niet fijn. Stichting Haarwensen zorgt voor een mooi, nieuw haarwerk, zodat deze kinderen met hernieuwd zelfvertrouwen weer door kunnen. Aan dit mooie doel dragen we graag bij!

Gerben Groeneboer reikt namens GF de cheque uit aan Egge de Jong van de Ronde Tafel 133 Utrechtse Heuvelrug.Gerben Groeneboer reikt namens GF de cheque uit aan Egge de Jong van de Tafelronde 133 Utrechtse Heuvelrug.

Stichting Haarwensen

Stichting Haarwensen schenkt al meer dan 10 jaar haarwerken aan kinderen tot en met 18 jaar die, door medische behandelingen of op een andere manier, hun eigen haar verliezen. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan zijn of haar leeftijdsgenootjes. Daarom biedt de stichting deze kinderen een keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit.

Goede haarwerken zijn onbetaalbaar

Goede haarwerken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed. Een volledig haarwerk van goede kwaliteit kost namelijk maar liefst € 1.500. Stichting Haarwensen biedt haarwerken aan zonder dat er voor de kinderen kosten aan verbonden zijn. Door donaties van haar en financiële giften kunnen de haarwerken kosteloos worden aangeboden.

Stichting Haarwensen heeft te maken met veel onzekere factoren in deze tijd. Ze moeten rekening houden met de gezondheid van hun medewerkers, vrijwilligers, haarwerkspecialisten en vooral de kwetsbare doelgroep. Ook is het binnenhalen van donaties nu natuurlijk lastig.

Hulp van de Tafelronde 133 Utrechtse Heuvelrug

De Tafelronde 133 Utrechtse Heuvelrug is onderdeel van de Ronde Tafel. Dit is een vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar die hun expertise en kennis inzetten voor het goede doel. Zo organiseerde de Tafelronde een inzamelingsactie om zo een mooi bedrag in te zamelen voor Stichting Haarwens. Helaas kon deze inzamelingsactie (afgelopen 14 maart) niet doorgaan vanwege de coronasituatie. Daarom zijn we blij dat Gerben Groeneboer namens GF alsnog deze gift, weliswaar op 1,5 meter afstand, heeft mogen overdragen aan Egge de Jong van de Ronde Tafel 133 Utrechtse Heuvelrug.

Op deze manier krijgt Stichting Haarwens toch een mooi steuntje in de rug. Ondanks dat er geen inzamelingsactie kon plaatsvinden, kunt u ook dit goede doel steunen, zodat zij hun prachtige haarwerken kunnen blijven maken.

Steun stichting Haarwensen

Door dit soort acties krijgt Stichting Haarwens toch een mooi steuntje in de rug. Ondanks dat er geen inzamelingsactie kon plaatsvinden, kunt u ook dit goede doel steunen, zodat zij hun prachtige haarwerken kunnen blijven maken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Terug