Wilt u snel uw probleem oplossen?

19-jun-2020 11:38

De coronacrisis komt met veel uitdagingen, maar geeft ook veel nieuwe inzichten. Zo kunnen we u nu en in de toekomst beter en sneller op afstand van dienst zijn. Hoe? Dat vertellen wij u graag!

GF Konzernleitung Schaffhausen / Innovation Space / 29.11.2017

Nieuwe inzichten

Normaal gesproken komen we bij u langs om zaken door te spreken en u van advies te voorzien. Tijdens de afgelopen periode konden we deze ondersteuning niet meer geven. Daarom moest er worden gezocht naar nieuwe mogelijkheden. Het "mooie" van deze crisistijd is dat dit een perfecte tijd is om vaste patronen te doorbreken. Zo vonden we de uitkomst in videoconferenties.

Hiermee kunnen wij toch contact met u blijven houden zonder in te boeten op de kwaliteit van onze gesprekken. Het is een prima instrument om inhoudelijk goede gesprekken te voeren, advies te kunnen geven en problemen op te lossen op afstand. Vaak werkt dit net zo goed als een bezoek. Een fysiek bezoek is dus niet altijd nodig en zeker niet altijd wenselijk in deze tijd.

Laat uw probleem zien op afstand

Heeft u een probleem? En is dit moeilijk telefonisch uit te leggen? Dan kunt u via de camera in uw telefoon het probleem laten zien. Zo kijken wij direct met u mee op afstand en kunnen wij uw probleem vaak direct oplossen. Natuurlijk was dit altijd al mogelijk, maar soms is een extra duwtje nodig om de vaste patronen te doorbreken.

Plan sneller een afspraak in

Afspraken zijn niet alleen eenvoudiger en flexibeler in te plannen, maar wij kunnen u ook nog eens sneller van dienst zijn. Maak hier gebruik van en plan meteen een afspraak!

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug