Ontwikkelingen coronavirus

13-mrt-2020 16:06

De afgelopen dagen is er in Nederland veel gebeurd en gezegd over het coronavirus. Maar hoe gaat GF hier nu mee om? En nog belangrijker, welke impact heeft dit op u?

coronavirus

Welke maatregelen neemt GF?

Bij GF houden we nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten en volgen we de richtlijnen van het RIVM op. Ook intern zijn er extra maatregelen getroffen om zo goed mogelijk met de situatie om te gaan.

Welke impact heeft dit op u?

Vooralsnog zijn er geen veranderingen in de beschikbaarheid van onze medewerkers. U kunt ons gewoon bereiken op de gebruikelijke openingstijden. Momenteel voorzien wij nog geen problemen in de leveringen. De afgegeven levertijden blijven dus geldig.

Wat als er belangrijke ontwikkelingen zijn?

De huidige situatie kan ieder moment veranderen. Houd daarom deze pagina in de gaten! Als er  iets wijzigt in onze werkwijze of levertijden, dan vindt u het hier. Natuurlijk houden wij u ook persoonlijk op de hoogte als er iets voor úw levering verandert.

Update corona maatregelingen 6 april

Aansluitend op onze eerdere berichtgeving over hoe wij met de coronasituatie omgaan, willen wij u graag langs deze weg een korte update geven van de huidige stand van zaken.

Wij blijven strikt de richtlijnen van het RIVM en GF Zwitserland volgen. Onze focus is momenteel gericht op twee zaken: de gezondheid en veiligheid van al het GF personeel en wij willen als betrouwbare partner zoveel mogelijk zorgdragen voor de continuering van de leveringen.

Organisatie en werkwijze

  • Wij blijven, ondanks alle strikte maatregelen, voor u volledig beschikbaar.
  • Er is een gelimiteerde bezetting op kantoor aanwezig, die u kunt bereiken zoals u dat gewend bent.
  • Is uw contactpersoon niet aanwezig op kantoor, dan is hij of zij thuis bereikbaar via telefoon, skype, Microsoft Teams of mail. Onze binnendienst helpt u graag daarbij.
  • Bezoeken aan GF vinden alleen plaats indien dit noodzakelijk is.

Leveringen

  • Ondanks lockdown situaties in een aantal landen, ervaart GF op dit moment nog geen problemen om haar leververplichtingen na te komen.
  • Wij monitoren elke dag de leveringen zodat wij bij afwijkingen snel kunnen ingrijpen.

Net als Georg Fischer N.V. vindt ook het management van GF Piping Systems het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn in deze complexe wereldwijde pandemiesituatie. Hier treft u een brief aan van Joost Geginat, President van GF Piping Systems, die deze betrokkenheid onderschrijft.

Wij wensen u veel sterkte in deze moeilijke tijden en zullen al het mogelijke doen om u in deze moeilijke tijden te ondersteunen.

Met vriendelijke groeten,

Het GF team

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug