Maak vrijblijvend kennis met onze niveaumeters en doe mee aan de actie 'no cure, no pay!'

26-sep-2014 9:00

Vindt u het soms ook zo'n gepuzzel om uit te zoeken welke niveaumeter het meest geschikt is voor uw toepassing? Dan helpen wij u graag verder. Want met onze 'no cure, no pay' actie helpen wij de juiste keuze in niveaumeters te maken.

Actievoorwaarden

Wanneer u gebruik wenst te maken van deze actie, vragen wij u de actieflyer te downloaden (vanaf deze pagina), in te vullen en naar ons op te sturen. Indien u geinteresseerd bent, maken wij graag met u een afspraak op locatie voor een vrijblijvend advies afgestemd op uw specifieke situatie. Op basis van dat advies ontvangt u 50% korting op de aangeboden niveaumeter. Daarnaast komt een van onze specialisten uw apparatuur GRATIS en vrijblijvend inregelen. En....!? 

Bent u na gebruik niet tevreden? Dan krijgt u uw geld terug!

Op de WOTS en de Offshore Energy

Op de technische beurs de WOTS in de Jaarbeurs te Utrecht van 30/9 - 3/10 en de Maritieme beurs de Offshore Energy in de Rai in Amsterdam van 28/10 en 29/10 komt u ook de actieflyers tegen. Wilt u meer weten over de actie en bezoekt u één van deze beurzen? Dan vertellen onze mensen u er graag meer over.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de actie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. 

Terug

Introductieactie niveaumeters

Introductieactie niveaumeters GF Piping Systems

No cure, no pay!

Profiteer nu van een éénmalige introductiekorting van 50%  + een GRATIS inregeling door één van onze specialisten. Kijk voor details op de actieflyer.

Download de actieflyer

Uw automation leverancier

uwautomationleverancier.nl

Uw automation leverancier voor de ultrasone niveautransmitter type 2260

Het niveau in tanks eenvoudig en betrouwbaar meten om nóg beter te kunnen afvullen. Ook als het kleine of smalle tanks betreft. Dát is ultrasone niveaumeting avolgens Georg Fischer. Lees meer >>

 

Meer informatie over onze niveaumeters