Nieuwe steunbus met keg

24-nov-2014 9:00

Op basis van praktijksituaties zijn wij continu bezig onze producten te optimaliseren en aan te passen. De meest recente aanpassing betreft de steunbus met keg.

Steunbus met keg vernieuwd

Kunststof buis: altijd een steunbus

Voor de toepassing van MULTI/JOINT® 3000 Plus koppelingen op een kunststof buis, adviseren wij ALTIJD een steunbus te gebruiken. Immers, hoe groot de wanddikte ook is, bij een geringe druk in de leiding kan de buis toch gaan kruipen, waardoor de trekvastheid en de afdichting op de buis afneemt. Door een steunbus te gebruiken, voorkomt u dit en waarborgt u op termijn uw verbinding. Bovendien wordt, door het gebruik van een steunbus, bij eventuele grondverschuiving het knikken van de buis voorkomen.

De keg voorzien van gripprofiel

Voor de grote maten MULTI/JOINT® 3000 Plus is de laatste jaren de drukklasse steeds verder verhoogd. Dat vraagt ook meer van onze steunbussen. De steunbus met keg is prima om de gegarandeerde druk te borgen. Echter, om meer druk te kunnen garanderen, hebben we een aanpassing doorgevoerd op de keg. Deze is voorzien van een gripprofiel. Hierdoor kunnen nu hogere drukken worden weerstaan, hetgeen zeer gunstig is in geval van piekbelasting

Meer kwaliteit voor uw geld

De nieuwe steunbussen worden per direct geleverd, per stuk in plastic verpakt en voorzien van montage instructie, onder hetzelfde artikelnummer en tegen dezelfde prijs als voorheen. U hoeft dus niets te doen. U ontvangt vanzelf meer kwaliteit voor uw geld.

Terug