Met uw smartphone razendsnel alle informatie over ELGEF Plus PE fittingen beschikbaar

20-jan-2015 10:15

In dit digitale tijdperk waarin de smartphone niet meer weg te denken is, volgen ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Ook benodigde informatie moet steeds sneller worden verstrekt. ELGEF is voorzien van een QR code waarmee u razendsnel, met een quick scan alle benodigde informatie online tot uw beschikking hebt.

Smart grid van GF Piping Systems - scan de toekomst

Montagehandleidingen

In iedere verpakking zit een duidelijke montagehandleiding. En iedere ELGEF Plus fitting is voorzien van een barcode ten behoeve van de lasprocedure. Als u de montagehandleiding volgt ten aanzien van de voorbereidingen vóór iedere las, dan kan het feitelijk niet fout gaan!

Lasinstructies en -tijden

Na het reinigen, schillen en het plaatsen van de te lassen fitting, doet onze lasmachine al het werk automatisch. U scant met de laserscanner de barcode op de fitting en het lasproces wordt automatisch met de juiste lasparameters gestart. Maar stel dat u vooraf wilt weten hoe lang iedere las duurt, omdat u andere werkzaamheden er omheen wilt organiseren? Dan kunt u dat nu razendsnel online vinden, dankzij de QR code op de verpakking.

Overige info

U bent van harte welkom op onze stand in hal 2, op standnummer 2.203. U kunt zich vooraf online registreren als bezoeker. Gebruik daarvoor onderstaande link.

Terug