Deelnemer Alpe D'Huzes organiseert succesvol evenement voor KWF

10-feb-2020 13:24

Op 7 februari werd een bijzonder Liefdadigheidsdiner georganiseerd voor KWF kankerbestrijding. Het decor? De Grote Kerk in Epe waar 150 gasten genoten van een dinershow met live zang en entertainment. Sandra van Norel, Office Assistente bij GF, hielp mee als vrijwilliger en mocht namens GF een bijdrage doen aan de deelname van Robert Priem aan de Alpe d'Huzes.

Robert Priem Charity DinnerRobert Priem schenkt wijn in voor de gasten.

Aanstichter van de avond

Robert Priem, een Epenaar, doet dit jaar mee met de Alpe d'Huzes. Het unieke sportevenement waarbij deelnemers geld inzamelen als bijdrage voor de strijd tegen kanker. De deelnemers beklimmen in één dag tot maximaal zes keer de Alpe d'Huez. Robert wil hierbij graag bijdragen aan een wereld waarin uiteindelijk niemand meer doodgaat aan kanker.

Zijn motivatie haalt hij uit alle mensen in zijn naaste omgeving die in aanraking zijn gekomen met deze ziekte. Waar sommigen mogen doorvechten of zelfs herstelden, overleed op 23 april 2014 zijn vader aan de ziekte. Een grote bron van motivatie en doorzettingsvermogen voor zowel de trainingen als het organiseren van evenementen zoals het Liefdadigheidsdiner.

431f153dc46014889844439b770c47314961702b

Organisatie Liefdadigheidsdiner

Binnen 3 maanden werd alles geregeld. De Grote Kerk werd beschikbaar gesteld, 40 vrijwilligers werden verzameld en alles -van eten tot entertainment- werd gesponsord. Al moest Robert als Ajacied daarvoor wel eerst een foto van de hoofdsponsor met Feyenoord vlag (!) op zijn Facebook plaatsen. Al met al werd er maar liefst 7000 euro opgehaald tijdens het evenement.

Uitreiking Cheque

Bijdrage GF

Naast dat Sandra van Norel actief was als vrijwilliger in de bediening, mocht ze namens GF ook een cheque uitreiken. Deze 500 euro en andere donaties van deelnemers leverden nog eens 1500 euro extra op. Zo werd de doelstelling van Robert behaald en streeft hij inmiddels naar de nieuwe mijlpaal van 15.000 euro.

Terug