Met onze kalibratiedagen geniet u pas echt van de zon!

3-jun-2020 7:53

Het zijn gekke tijden, maar ook nu staat de zomer alweer voor de deur. En dit is nog steeds het ideale moment om uw GF lasmachines te laten kalibreren en keuren conform de NEN 3140. Ook kunt u direct uw handgereedschappen laten keuren volgens de NTA 8828. Hiermee voldoet u niet alleen aan de wetgeving, maar volgt u ook de richtlijnen uit de drinkwater- en gasmarkt op. Zo kunt u met een gerust hart van de zon genieten!

Klaar voor de zomer

Uw elektrolasmachine klaar voor het komende jaar

elektrolasmachines

Wij weten als geen ander dat u uw elektrolasmachines, ook in de zomer, niet lang kunt missen. Daarom kalibreren en keuren wij uw lasmachines in onze eigen werkplaats in Epe; snel, secuur en door onze eigen gecertificeerde mensen. Naast het kalibreren van uw lasmachine op lastemperatuur- en tijd, controleren wij ook de lasmachine en voeren we reparaties uit waar nodig. Ook maken wij de elektrolasmachine schoon (zowel van binnen als van buiten) en voorzien we deze van de nieuwste software. Zo kunt u er weer een heel jaar lang probleemloos mee lassen, volgens NEN 3140 en de NTA 8828. Ons keuringscertificaat verzekert u daarvan.PE-gereedschappen

Ook voor het controleren en onderhouden van al uw PE-(bewerkings)gereedschappen bent u bij GF aan het juiste adres. Zo kunt u onder andere uw schilapparaten, ronddrukklemmen en zadelklemmen met een gerust hart bij ons kwijt. Net als bij de elektrolasmachines, controleren en onderhouden wij uw PE-gereedschappen snel en secuur en kunt u vertrouwen op ons keuringscertificaat.

Altijd een alternatieve elektrolasmachine

Mocht dat nodig zijn, dan kunnen uw werkzaamheden ook in de zomer gewoon doorgaan. Daar helpen we u natuurlijk graag mee door een alternatief aan te bieden. Zolang uw lasmachine in onderhoud is, kunt u bij ons een vervangende lasmachine huren voor een bepaalde tijd. En met een ruim aanbod, zit ook uw type lasmachine hier zeker tussen.


Waarom kalibreren en keuren bij GF?

Lasmachines

 • Kalibreren/keuren volgens wetgeving NEN 3140 en voldoen aan de richtlijnen van de NTA 8828
 • Snel, secuur en door gecertificeerde mensen in onze eigen werkplaats in Epe
 • Controleren van o.a. belangrijke parameters zoals lastemperatuur en lastijd
 • Inspecties, schoonmaken en reparaties waar nodig
 • Installeren van de nieuwste software update
 • Indien nodig een vervangende lasmachine voor een bepaalde tijd
 • Uitgebreid kalibratie- en testrapport

Handgereedschappen

 • Controle/onderhoud conform NTA 8828
 • Snel, secuur en door gecertificeerde mensen in onze eigen werkplaats in Epe
 • Checklist ter controle wordt meegeleverd
 • Controlesticker op gereedschap

Huur is niet duur! Bekijk hier de (tijdelijke) alternatieven


Snel zomerklaar, meld u aan voor onze kalibratiedagen

Wilt u ook uw elektrolasmachines en gereedschappen zomerklaar maken, volgens NEN 3140 en de NTA 8828? Vul eenvoudig het aanvraagformulier in of neem vandaag nog contact op voor de jaarlijkse machinekeuring.

Download het aanvraagformulier om uw PE-machines en gereedschappen te laten kalibreren

Meld u aan voor onze kalibratiedagen

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug