Installatievakbeurs Hardenberg 10, 11, 12 september 2013

26-jul-2013 9:00

Wist u dat u tot wel 20% op uw kosten kunt besparen door onze leidingsystemen te gebruiken? Uw voordeel rekenen wij graag voor u uit op de Installatievakbeurs 2013.

Op de Installatievakbeurs in Hardenberg, op 10, 11 en 12 september leggen wij u uit hoe u kunt besparen door onze producten te gebruiken. Met onze hoogwaardige materialen en snel te installeren leidingsystemen realiseert u namelijk tot wel 20% lagere totaalkosten. En dat is interessant!

Kunststof leidingsystemen hebben t.o.v. metalen systemen veel voordelen die u misschien niet direct ziet, maar u wel een besparing op leveren. De besparing zit hem namelijk in het totaalplaatje! Onze leidingsystemen zijn eenvoudig en snel te installeren. Dit verkort de installatieduur en levert u een directe tijdswinst op. Daarnaast zijn al onze producten gemaakt van duurzame, kwaliteitsmaterialen die lang meegaan en weinig onderhoud behoeven. U bespaart hiermee aanzienlijk op uw onderhoudskosten!

Kortom; met kunststof leidingsystemen van GF Piping Systems realiseert u lagere totaalkosten. En dat rekenen wij graag voor u uit! Kom naar onze stand, nummer 405 en laat u overtuigen.

Terug