HortiContact 2017, daar leggen wij de verbinding naar de tuinbouw

8-feb-2017 8:00

14 t/m 16 februari vindt u GF op de HortiContact in Gorinchem, Nederlands grootste vakbeurs op het gebied van glastuinbouw. Op stand 126 maken wij met onze hoogwaardige kunststof leidingsystemen de verbinding naar de tuinbouw.

HortiContact 2017, daar leggen wij de verbinding naar de tuinbouw

Vanaf 13:00 uur heten wij u welkom!

... Op de Nederlandse tuinbouwbeurs der beurzen. Elke dag van 14 t/m 16 februari en van 13:00 - 21:00 uur bent u op onze stand van harte welkom. Waarom het u de moeite loont ons te bezoeken? Omdat wij u iets interessants te vertellen hebben.

Wij leveren kwaliteit, zodat ook u dat kunt doen

Wij vertellen u namelijk graag iets over kwaliteit. Want kwaliteit speelt een grote rol in de tuinbouw. Wanneer u goede, kwalitatieve producten inzet om uw gewas te telen, bent u in staat kwaliteit te leveren. Daarom doen wij dat ook. Kwaliteit die zich terugbetaalt, dat beloven wij u.

PE100 kwalitatief verbinden

PE is zo'n kwaliteitsmateriaal voor de tuinbouw. Met ons ecoFIT PE100 systeem bent u namelijk verzekerd van een systeem dat maar liefst 30 jaar meegaat. Bovendien kunt u dit PE100 systeem op verschillende manieren eenvoudig en kwalitatief verbinden met onze stomp- of elektrolasmachines. Wij laten u op onze stand graag zien hoe.

Hoogwaardige meet- en regelproducten

Doseren, nog zo'n topic. Ook hiervoor leveren wij uitsluitend kwalitatief, hoogwaardige meet- en regelproducten. Automationproducten waarmee u uw gewassen van optimale verzorging kunt voorzien. Denk aan sensoren die het debiet, de pH-waarde of de temperatuur meten en batchcontrollers die kleppen aansturen. Daarover vertellen wij u tijdens de HortiContact graag meer.

Redenen genoeg

Redenen genoeg dus om ons op de HortiContact te bezoeken. U vindt ons op stand 126.

De HortiContact bezoeken?

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug