Heeft u een hogere brandklasse nodig voor uw koelleidingsysteem?

8-feb-2020 8:52

Op de afgelopen VSK introduceerden we de F-versie van ons COOL-FIT programma. COOL-FIT 2.0F heeft een speciale brandvertragende mantel en heeft daardoor een hogere brandveiligheidsclassificatie. Hierdoor kunt u het COOL-FIT systeem nu ook toepassen op locaties in gebouwen waar een hoge brandveiligheid noodzakelijk is.

COOL-FIT Verhoogde brandklasse

Verbeterde brandveiligheid

Eerder kon u gebruik maken van COOL-FIT 2.0M die een hogere brandklasse (B-s1, d0) had dan onze standaard COOL-FIT uitvoering (Brandklasse: E). Met COOL-FIT 2.0F heeft u een systeem met een nog hogere brandklasse tot uw beschikking (B-s2, d0). Naast de verhoogde brandklasse profiteert u met COOL-FIT 2.0F ook van de gebruikelijke voordelen van dit revolutionaire koelleidingsysteem.

100% kunststof leidingsysteem

Ook COOL-FIT 2.0F is opgebouwd uit drie lagen: een PE100 mediumvoerende buis, hoogwaardig isolatieschuim en een zwarte PVC-U beschermende buitenmantel. Deze combinatie voorkomt elke vorm van condensvorming én corrosie. Zo is uw leidingsysteem volledig onderhoudsvrij.

50% sneller te installeren dan traditionele leidingsystemen

Met COOL-FIT 2.0F bent u direct klaar om te installeren! COOL-FIT 2.0F wordt namelijk kant en klaar voorgeïsoleerd afgeleverd, waardoor u niet meer hoeft na te isoleren ter plaatse. Dit scheelt veel kosten, want er is geen extra team nodig voor na-isolatie.

30% hogere energie-efficiëntie

De combinatie van de lage thermische geleidbaarheid van kunststof en het zeer efficiënte isolatiemateriaal verhogen de energie-efficiëntie van COOL-FIT 2.0F. In vergelijking tot traditionele, stalen leidingsystemen is COOL-FIT 2.0F 30% energie-efficiënter. Dit bespaart energiekosten en maakt het geheel milieuvriendelijker.

Meer weten? Neem dan contact op met onze verkoopbinnendienst!

Georg Fischer N.V.
Lange Veenteweg 19
8161 PA Epe
Postbus 35
8160 AA Epe
Nederland

nl dot ps #at# georgfischer dot com
Terug