Georg Fischer kiest opnieuw voor Houtman Transport

29-jul-2015 9:00

Houtman Transport B.V. is sinds jaar en dag onze huisvervoerder. Maar omdat in het verleden behaalde resultaten geen garantie bieden voor de toekomst, maken wij er binnen Georg Fischer een goede gewoonte van om gemaakte afspraken met leveranciers zo nu en dan te toetsen aan andere aanbieders. Wij kunnen melden dat Houtman Transport B.V. met vlag en wimpel is geslaagd en ook de komende jaren onze vaste huisvervoerder blijft.

Georg Fischer kiest opnieuw voor Houtman Transport

Met vlag en wimpel

Op basis van de offerte die het vervoersbedrijf uit Heerde neerlegde en uit de in het verleden gebleken leverbetrouwbaarheid, slaagde Houtman Transport B.V. met vlag en wimpel. Zo geschiede dat gemaakte afspraken wederom voor de komende jaren schriftelijk werden bekrachtigd en Houtman Transport onze vaste huisvervoerder blijft voor het vervoer binnen Nederland.

Regionale samenwerking en MVO

De overeenkomst met Houtman Transport betreft niet alleen het palletvervoer binnen Nederland, maar ook voor de kleinere pakketjes via Nedpak zal de lokale vervoerder verantwoordelijk blijven. Over de overeenkomst laat Alex Prijs, binnen Georg Fischer verantwoordelijk voor Supply Chain Management, weten “zo zie je maar: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst… maar het helpt soms wel! Dat wij kiezen voor Houtman Transport als vaste huisvervoerder heeft overigens nog een reden. De keuze voor de lokale vervoerder ligt namelijk in lijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, waarbij samenwerking binnen de regio een belangrijk onderwerp is".

Over Houtman Transport

Houtman Transport B.V., gevestigd in Heerde / Gelderland, is een betrouwbare partner als het gaat om palletvervoer en andere transportzaken. Goede kwaliteit, expertise en een hoge leveringsbetrouwbaarheid zijn speerpunten die de Heerder transporteur hoog in het vaandel heeft staan. Houtman Transport werkt uitsluitend met eigen materieel en al het stukgoedvervoer gebeurt in eigen beheer. Zo kan Houtman Transport kwaliteit garanderen.

Terug