FPM wordt FKM

31-okt-2017 8:00

De benaming van het materiaal van onze o-ringen en flenspakkingen is vanwege internationale regelgeving veranderd van FPM naar FKM. Dit betekent niets meer dan dat u vanaf heden een andere naam tegenkomt in bijvoorbeeld documentatie, data sheets, instructie handleidingen en meer. Technisch verandert er dus helemaal niets!

De P wordt een K

Volgens de DIN ISO 1629 norm is internationaal de benaming van alle (PER-) Fluor Elastomeren veranderd van FPM (FFPM) naar FKM (FFKM). Dit heeft invloed op de benaming van het materiaal van al onze o-ringen én flenspakkingen. Vanaf heden treft u hier dus in plaats van de P een K aan.

Alleen de naam is anders

Deze wijziging heeft geen enkele invloed op het product zelf. Alleen de naam van het Elastomeer is anders. De wijziging van FPM naar FKM is in de afgelopen maanden geïmplementeerd in alle relevante productinformatie en -documentatie.


Wilt u meer informatie over deze naamswijziging?


Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug