Steun voor het Ronald McDonald Kinderfonds

22-dec-2020 9:43

Al een aantal jaren is het een GF kersttraditie om in plaats van het versturen van een kerstkaart aan alle relaties een bedrag te doneren aan een goed doel. Dit jaar steunen wij het Ronald McDonald Kinderfonds!

2020-12-22 09_42_19-Kinderfonds_30sec.mp4 - VLC Media Player

Ronald McDonald Kinderfonds

U kent het vast al. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er namelijk al 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt voelen zieke kinderen zich beter. Ook voor de ouders wordt de zorg wat gemakkelijker met een rustplek dicht in de buurt. Een super mooi initiatief. In twaalf Huizen logeren ouders, broertjes en zusjes op loopafstand van het ziekenhuis. In dertien Huiskamers, midden in ziekenhuizen, kunnen families in huiselijke sfeer even ontspannen. En in drie vakantiehuizen vinden gezinnen met een zorgintensief kind nieuwe energie.

Extra steun GF voor kerst

Vooral dit jaar is kerst niet zoals alle andere jaren en zeker niet voor gezinnen met een ziek kind. Juist deze families verdienen het om in deze tijd bij elkaar te zijn. Daarom gaat de bijdrage van dit jaar naar het Ronald McDonald Kinderfonds om deze gezinnen wat extra steun te geven in deze bizarre tijden.

Steun het Ronald McDonald Kinderfonds

teaser doneren Ronald McDonald Kinderfondsd

365 nachten per jaar zijn de Huizen en Huiskamers open dankzij de inzet van meer dan 2.000 vrijwilligers. In 2019 betekende dit dat zij 6.314 gezinnen konden helpen. En dit is nodig, want het Ronald McDonald Kinderfonds krijgt geen overheidssubsidie en kan niet functioneren zonder al deze onmisbare vrijwilligers, betrokken donateurs, sponsors en partners. Wilt u ook helpen? Dat kunt u direct via onderstaande link!

Doneer direct
Terug