Al onze elektrisch bediende afsluiters nu voorzien van de nieuwe aandrijvingen

10-feb-2017 8:00

Na de introductie van de elektrische aandrijvingen EA25, EA45, EA120 en EA250, is nu ook de EA15 beschikbaar. Deze vervangt de EA11. Dat houdt in dat al onze elektrisch bediende afsluiters nu voorzien zijn van de nieuwe aandrijvingen. Vanaf nu dus nóg meer voordeel voor u!

Al onze elektrisch bediende afsluiters nu voorzien zijn van de nieuwe aandrijvingen

De LED-indicatie informeert u

Dankzij gekleurde LED-indicatie op onze vernieuwde elektrische aandrijvingen , kunt u op afstand controleren of een afsluiter open of dicht staat of dat er iets anders aan de hand is. Vooral handig als er weinig licht is.

Foutcode bij storingen

Storingen in afsluiters zijn nooit gewenst. Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan wilt u graag weten wat de fout is. Onze elektrische aandrijvingen geven bij een storing een foutcode mee op de display. Hierdoor wordt het voor u gemakkelijker om de fout op te sporen.

Eenvoudige bijstelling van de elektrische aandrijvingen

Hoewel het niet heel vaak voor komt, is het soms gewenst om de instellingen van een  elektrische aandrijvingen, zoals bijvoorbeeld de eindpositie, bij te stellen. Bij onze EA-serie is dit zeer eenvoudig instelbaar naar uw wensen.

Voorkomen van condens

Condensvorming in elektronica is niet wenselijk. Daarom is in onze vernieuwde EA-serie elektrische aandrijvingen verwarming geïntegreerd, om een gunstig klimaat voor elektronica te creëren.

Standaard elektrische eindschakeling

In onze vernieuwde EA-serie elektrische aandrijvingen hebben wij bovendien de twee meest gebruikte eindschakelingen al vast voor u ingebouwd. Dat is wel zo handig.

Meer informatie?

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug