Zoekt u een nieuwe uitdaging in de binnendienst of buitendienst? Wij hebben meerdere vacatures

8-mrt-2017 8:00

Wilt u werken in een gedreven team vol enthousiaste collega’s? Bent u een talent op de binnendienst of een topper in de buitendienst? Lijkt het u een uitdaging te werken voor een internationale organisatie en hebt u affiniteit met leidingsystemen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Zoekt u een nieuwe uitdaging in de binnendienst of buitendienst? Wij hebben meerdere vacatures

Accountmanager Waterbehandeling (m/v)

Een commercieel talent, dat dé gesprekspartner is voor onze klanten in de (afval)waterbehandeling

Wie zoeken wij?

Hij/zij weet de juiste deuren te openen. De Accountmanager die wij zoeken deinst niet terug voor complexe marktverhoudingen, maar vindt het juist een uitdaging te spreken met verschillende partijen met diverse belangen. Het beheren en verder uitbouwen van bestaande relaties is een tweede natuur, maar uit het acquireren van new business haalt hij/zij minstens zo veel voldoening. Onze nieuwe Accountmanager Waterbehandeling is ambitieus én ervaren. Kortom: klaar voor de volgende stap in zijn of haar carrière en die bieden wij! 

(zie volledige vacature)

Business Development Manager / Accountmanager Building Technology (m/v)

Een sales-pitbull die projecten in de installatie- en bouwwereld ruikt van mijlenver en niet loslaat voordat er succes is geboekt

Wie zoeken wij?

Een deuropener met een sterk netwerk in de bouw-/installatiebranche en projecten ruikt van mijlenver. Een accountmanager die zijn of haar uitdaging vindt in het in kaart brengen en binnenhalen van projecten. Iemand met een open houding en een sterke persoonlijkheid. Benaderbaar, maar ook zeker van zijn/haar zaak. Kortom: een pitbull die zich graag vastbijt in grote(re) bouwprojecten.

(zie volledige vacature)

Verkoper Binnendienst Meet- & Regelsystemen (m/v)

Een verkoper binnendienst die de telefoon pas neerlegt wanneer een klant kiest voor ons

Wie zoeken wij?

Een talent op de verkoopbinnendienst die de telefoon niet neerlegt voordat het probleem van de klant is opgelost. Iemand die het een uitdaging vindt om klanten te adviseren, zodat deze uiteindelijk kiezen voor onze producten. Over meet- en regel hoeft helemaal niemand hem/haar iets te vertellen, dat kent hij/zij van binnen en van buiten. 

(zie volledige vacature)

Medewerker Supply Chain Management (m/v)

De gedreven spil in de Supply Chain die in contact met de klant servicegericht is

Wie zoeken wij?

Een medewerker Supply Chain Management die zich vast bijt in logistieke uitdagingen en het een sport vindt deze om te buigen naar positieve en resultaatgerichte oplossingen. Proactief en zelfstandig. Een echte teamplayer die graag samenwerkt met andere afdelingen.

(zie volledige vacature)

Geen nieuws meer missen?

GF diginieuws, meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Schrijf u dan vandaag nog in voor onze digitale nieuwsbrief, GF diginieuws, die eens per twee maanden verschijnt.

Schrijf u in voor onze digitale nieuwsbrief
Terug