Wij zorgen ervoor dat uw GF lasmachines er weer warmpjes bij komen te zitten deze winter

12-jan-2016 9:00

De winter is dé periode om uw GF lasmachines door ons te laten kalibreren en te keuren volgens NEN3140. De norm die u wettelijk verplicht uw lasmachines jaarlijks te laten controleren en goedkeuren. In onze eigen onderhoud- en reparatiewerkplaats doen wij dit voor u in een handomdraai.

Plan uw jaarlijkse machinekeuring vandaag nog

Onderhoud; snel, secuur en in onze eigen werkplaats

Als wij zeggen in een handomdraai, dan bedoelen wij dat ook. Want wij weten als geen ander dat u lasmachines, zelfs in de winter, niet lang kunt missen. Daarom voeren wij deze jaarlijks terugkerende controles in onze eigen werkplaats uit; snel, secuur en door onze eigen gecertificeerde mensen. Wij kalibreren uw lasmachine op lastemperatuur en -tijd. Wij controleren de lasmachine en voeren reparaties uit waar nodig. Wij maken de lasmachine schoon (zowel van binnen als van buiten) en voorzien deze van de nieuwste software. Zo kunt u er weer een heel jaar lang probleemloos mee lassen. Ons keuringscertificaat verzekert u daarvan.

Huur een vervangende lasmachine

Maar wat nou als uw werkzaamheden in de winterperiode onverminderd doorgaan? GF zou GF niet zijn als we u niet een alternatief konden bieden. Want dat kunnen wij natuurlijk wel! Zolang uw lasmachine in onderhoud is, kunt u namelijk bij ons een vervangende lasmachine huren voor een bepaalde tijd. Ons aanbod is zo ruim, dat ook uw type lasmachine hier tussen zit. 

Plan uw jaarlijkse machinekeuring vandaag nog

Zijn uw lasmachines nog niet winterklaar? Neem dan vandaag contact met ons op voor de jaarlijkse machinekeuring!

Terug